eures_logo_new

VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap

Elvesztette munkáját? Vagy kész váltani? Mit szólna ahhoz, hogy VISSZA A PÁLYÁRA?

Találja meg következő munkahelyét online a VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Napon 2020. október 8-án 10:00 és 16:00 óra között.


Online toborzási eseményünkkel a magyar és az EU/EGT polgárokat kívánjuk összekapcsolni állásokkal és olyan magyar vállalatokkal, amelyek képzett munkatársakat és motivált tehetségeket keresnek.

 

Nyitott pozíciókat fog találni a következő ágazatokból: 

 

- IT, kommunikáció, technológia,

- pénzügyi szolgáltatások, üzleti adminisztráció,

- Mérnöki helyek, autóipar, termelés,

- Shared Service szolgáltatók, ügyfélszolgálatok,

- Egészség & biotechnológia,

- Hotel, turizmus, vendéglátás,

- Kereskedelem & szállítás.

 

Álláskeresőként Magyarországon vagy más EU/EGT országokban tartózkodik?

 

Regisztráljon a toborzási eseményünkre és találja meg új foglalkoztatási lehetőségeit és boldogságát az EURES-sel! Lépjen kapcsolatba szabad pozíciókat kínáló munkaadókkal. Jelentkezzen szabadon megpályázható álláslehetőségekre, amelyek illeszkednek a tudásához, majd ne felejtsen el részt venni az eseményen.

 

Legyen biztonságban és virágzásban, díjmentesen, saját otthonában.

 

Munkaadóként magyarországi vállalatot képvisel?

 

Ön is visszatérhet a pályára az EURES-sel! Regisztráljon és töltse fel céges információit. Ossza meg állásajánlatait és találkozzon a legjobban Önökhöz illő jelöltekkel – nagyon egyszerűen bármiféle költség nélkül. Számíthat ehhez még a teljes támogatásunkra, igényeikhez igazított útmutatásunkra a toborzás, előválogatás, foglalkoztatási információk és minden kapcsolódó munkaerő-mobilitási kérdésben.

 

Az EURES-hálózat mindig készen áll, hogy segítsen Önöknek.

A részvétel mindenki számára ingyenes. Mint mindig.

Vésse fel a naptárba és térjen VISSZA A PÁLYÁRA!

 

Regisztráljon még MA és álljon készen egy WOW-ra!

 

www.europeanjobdays.eu

eures.munka.hu

eures.europa.eu

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!