Honlapra_29

Vedd kezedbe egy szoftvercég irányítását! - Diákmenedzsment Bajnokság

Idén 27. alkalommal kerül megrendezésre a Diák Menedzsment Bajnokság, amelyre egyetemisták és frissdiplomások 3 fős csapatainak jelentkezését várjuk. Az idei verseny során a résztvevők egy játékszoftvereket fejlesztő és értékesítő vállalat menedzsmentjének szerepébe bújnak. Online üzleti szimulációnkban periódusról periódusra döntéseket kell hozniuk az értékesítés, HR, IT infrastruktúra és a pénzügyek területein.

Legyél te az év menedzsere!


Jelentkezz 3 fős csapatoddal március 20-ig és tegyétek próbára menedzsment tudásotokat üzleti szimulációnkban! Lépjetek a játékszoftver cég vezetői szerepébe, és építsétek ki a nyerő stratégiát, amivel megelőzitek a versenytársakat és tiétek lesz a piacvezetői pozíció!


A versenyre 3 fős, felsőoktatásban tanuló, vagy legfeljebb 3 éve végzett frissdiplomások csapatainak jelentkezését várjuk. A versenyen 18 év alatti személy nem vehet részt. Gazdasági előképzettség nem feltétel, de előnyt jelenthet az üzleti szimulációban.


Díjazás


Ezüst szponzoraink, az ExxonMobil, a Loxon Solutions és a Process Solutions jóvoltából értékes nyeremények várnak a mezőny legjobbjaira:

1. helyezett: 3 x 180 000 Ft értékű műszaki utalványok

2. helyezett: 3 x 120 000 Ft értékű műszaki utalványok

3. helyezett: 3 x 60 000 Ft értékű műszaki utalványok

A döntőbe jutott további 7 csapat pedig a HVG felajánlásával, HVG Kiadó könyvekkel térhet majd haza.


Időzítés


Jelentkezési határidő: 2023. március 20.

Tesztforduló: 2023. március 21-24.

Online regionális selejtező: 2023. március 27. – április 11.

Online középdöntő: 2023. április 14.

Döntő: 2023. április 21., Budapest, Loxon Solutions székház


Jelentkezés előtt tedd próbára magad kedvcsináló minijátékunkon! A feliratkozók között 3 db páros mozijegyet sorsolunk ki. https://g4e.ecosim.hu/dmb_2023

www.diakverseny.hu

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!