techstars_fejlec

Techstars Startup Weekend

Budapesten is megrendezik az USA-ból indult Techstars Startup Weekend nevű háromnapos hétvégi ötletversenyt, amelyet maga az amerikai alapító David Cohen nyit meg. Az április 9-11. között megrendezendő eseményre bárki jelentkezhet, akinek van egy innovatív vállalkozásötlete.

A legjobb csapatok akár a szervező Startup Campus idei vállalkozásfejlesztési programjaiba is továbbjuthatnak.


A Startup Weekend egy 54 órás startupverseny, melynek során az ötletgazdák a saját vagy egymás ötletein dolgozva juthatnak el akár a semmiből egy működőképes vállalkozás kidolgozásáig. Az április 9-11. között online megrendezendő esemény egyik különlegessége, hogy a világ egyik első és legjelentősebb startup akcelerátorának számító amerikai Techstars társalapítója, David Cohen sorozatvállalkozó és angyalbefektető nyitja meg.


Az angol nyelvű versenyre iparágtól függetlenül, korhatár nélkül bárki jelentkezhet egy innovatív, skálázható vállalkozásötlettel, az ország bármely pontjáról vagy akár határon túlról is. A hétvége alatt a versenyzőket tapasztalt üzleti és iparági mentorok segítik vállalkozásötletük és előadásmódjuk fejlesztésében. A legnépszerűbb ötletek az esemény vasárnapi zárónapján online közönség előtt is bemutatkozhatnak és a kiválasztottak akár a szervező Startup Campus idei inkubációs programjaiba is bejuthatnak.

A Startup Weekend többek közt olyan sikeres startupok indulását tette lehetővé korábban, mint a népszerű feladat automatizáló szoftver Zapier, vagy pl. a ma már több mint 1 millió felhasználóval Brazília legnagyobb oktatási hálójának számító Agenda Edu.


A budapesti verseny globális partnere a Google for Startups és a GoDaddy Registry, illetve hazai szakmai partnerként támogatja az eseményt a Budapest Innovation Group, az MFB csoporthoz tartozó Hiventures, a Hungarian Startup University Program (HSUP), a Magyar Divat & Design Ügynökség, a Magyar Turisztikai Szövetség által indított CheckINN program, a Microsoft Magyarország, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, a Széchenyi István Egyetem és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala is.

Az eseményre április 7-ig lehet jelentkezni az alábbi linken:

https://startupweekend.tilda.ws/startupweekendbudapest 


**********************************************************************************

A Startup Campusról


A Startup Campus egy európai központú innovációs ügynökség és startup inkubátor. Vállalati és állami partnerei számára fejleszt és valósít meg innovációs programokat: oktatási, inkubációs, befektetési, értékesítési és külföldi piacra lépési szolgáltatásokkal segíti az innovatív projekteket ötlet fázistól a nagy növekedési potenciállal rendelkező kkv-kig. Programjait nemzetközi csapat valósítja meg, jelenleg három országban és öt városban. A Startup Campus küldetése, hogy üzleti alapon hozzon létre a társadalom számára hasznos értékeket.


A Startup Campus küldetése, hogy üzleti alapon hozzon létre a társadalom számára hasznos értékeket. Kapcsolattartó: Tossenberger Tamás, kommunikációs vezető, tamas.tossenberger@startupcampus.hu, +36 30 429 98 78

További részletek a Startup Campus honlapján: www.startupcampus.hu


A Techstars Startup Weekendről 


Tanuld meg, hogyan kell úgy gondolkodni, dolgozni és fejleszteni, mint egy startup, 54 lebilincselő órában. A Techstars Startup Weekend izgalmas bepillantást ad a startupok világába. Az eseménydús három nap folyamán találkozni fogsz a legkiválóbb mentorokkal, feltalálókkal, társalapítókkal és szponzorokkal, akik megmutatják neked, hogyan tudsz gyorsabban még többet elérni -- és talán még azt is, hogyan indítsd el saját vállalkozásod.


A Techstarsról


A Techstars világméretű hálózata segíti a vállalkozókat a sikerben. A 2006-ban alapított Techstars három egyszerű elgondolásra épül: a vállalkozók jobb jövőt teremtenek mindenki számára, az együttműködés vezeti az innovációt, és nagyszerű ötletek bárhol születhetnek. Most az a küldetésünk, hogy mindenki hozzájárulhasson, illetve részesülhessen a vállalkozók sikereiből. Az akcelerációs programok és a kockázati tőkealapok működtetése mellett összekötjük a startupokat, befektetőket, vállalatokat és városokat, hogy elősegítsük a virágzó startup ökoszisztémák felépítését. A Techstars eddig több mint 2200 vállalatba fektetett be, amelyek együttes piaci kapitalizációja meghaladja a 30 milliárd dollárt.


További részletek: www.techstars.com

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!