Honlapra_18

Országos Esettanulmányi Verseny

Az OEV Kelet-Közép-Európa legrangosabb esettanulmány versenye. Célja, hogy a régió legkiemelkedőbb gazdasági hallgatói egy valós vállalati problémák megoldásával, innovatív módon demonstrálják a jövő vezetőinek probléma megközelítését és megoldását.

Tűnj ki a tömegből!


Az esetversenyen lehetőséged van bizonyítani, hogy versenyképes tudással rendelkezel. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb esetoldó!


Teszteld tudásod!


Az egyetemen megszerzett tudásodat, kritikus gondolkodásodat és prezentáló készségedet tesztelheted valós helyzetekben.


Szerezz valódi tapasztalatot!


Fejleszd esetoldó képességeid valós vállalati problémák megoldásával, amelyet szakmai zsűri véleményez!


Gazdagodj életre szóló élményekkel!


Az esetverseny egy nagyszerű lehetőség arra, hogy új kapcsolatokkal és tapasztalatokkal gazdagodj. A három napos döntő pedig egy felejthetetlen élmény.


Reisztrálj február 20. és március 5-e között az oev.hu oldalon.


XXIV._OEV_plakat_egyetemeknek_page-0001

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!