morgan_fejlec1

Morgan Stanley PowerShell és Python Tanfolyam

Az ingyenes tanfolyamon a PowerShell és a Python alapjait lehet elsajátítani előadásokon és gyakorlati feladatok megoldása során.

A Windows PowerShell a Microsoft rendszerek alapvető eszköze a rendszergazda feladatok automatizálására. A Windows kiszolgálók, az Active Directory, az Exchange levelezés vagy akár a SharePoint információkezelő rendszerek üzemeltetése ma már elképzelhetetlen alapos PowerShell ismeretek nélkül. De nincs ez másként a Microsoft felhő alapú rendszerénél, az Azure-nál sem.


A Python egy könnyen tanulható, de hatékony programozási nyelv. Magasszintű adatstruktúrái, az objektum-orientáltság egyszerű megközelítése, elegáns szintaxisa, dinamikus típusossága és interpreteres mivolta ideális script-nyelvvé teszi.


Kiválóan alkalmas gyors fejlesztői munkákra, nagyobb projektek összefogására. Ezen a tanfolyamon a PowerShell és a Python alapjait lehet elsajátítani előadásokon és gyakorlati feladatok megoldása során.

 A tanfolyam időbeosztása: A tanfolyam 8 x 1 órás előadásból és az előadásokhoz kapcsolódó otthon kidolgozandó feladatokból áll.

 Kinek szól: Olyan programozási ismerettel rendelkező jelentkezőknek, akik érdeklődnek a Windows Rendszerek automatizációja, illetve egy könnyen tanulható programozási nyelv iránt.

 Gyakornoki lehetőség: Akik jó megoldásokat küldenek a házi feladatokra, meghívást kaphatnak a Morgan Stanley gyakornoki programjára vonatkozó kiválasztási folyamatban való részvételre.

 Helyszín: Zoom, a linket a tanfolyam kezdete előtt küldjük el.


Időpont: Március 2-től, kedd délután 17.00-18.00 között. A végleges időpontot a jelentkező diákokkal egyeztetjük.

Jelentkezési határidő: 2021. február 28.


A csoport létszáma maximum 30 fő, a részvétel ingyenes! JELENTKEZÉS 

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!