Zyntern

Mi kell nekünk a cégektől? 2.0 - A zyntern.com kérdőíve

Mondd el idén is rajtunk keresztül, hogy mire vágysz igazán a munkaerőpiacon. A formot névvel és e-mail címmel kitöltők között kisorsolunk 2 db 50.000 FT értékű elektronikai, vagy divatruházati vásárlási utalványt. A márkát te választod ki! :)

MI KELL NEKÜNK A CÉGEKTŐL? 2.0 - ÚJ KUTATÁS!


Mondd el idén is a Zyntern.com-on keresztül, hogy mire vágysz igazán a munkaerőpiacon! Az országos felmérést gyakornokok és pályakezdők körében végzik. Ha valamelyik illik rád, töltsd ki 5 perc alatt a kutatást és vegyél részt NYEREMÉNYJÁTÉKUKBAN!

2 szerencsés kitöltő között 50.000 FT értékben sorsolnak ki elektronikai vagy divatruházati utalványokat!

A kitöltés határideje: 2020. április 28.

A kérdőívet megtalálod itt: https://zyntern.typeform.com/to/rUokEG


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!