Nevtelen_terv_10

MCC Vezetőképző Akadémia

Nagyszerű karrierindító lehetőség az SZTE végzősei számára!

Már huszonévesen is el lehet sajátítani azokat a jövő vezetői számára hasznos szemléletmódot és készségeket, amelyeket az iskolarendszerben nem tanítanak! A Mathias Corvinus Collegium egyéves intenzív Vezetőképző Akadémiáján itthon tanulhatsz a legjobb hazai és nemzetközi oktatóktól, trénerektől, és vezetőktől, akik egy személyre szabott, élményen és tapasztalaton alapuló gyakorlati és közösségi fókuszú kiegészítő képzés keretében eljuttatnak a teljesítőképességed maximumára. Az MCC vezetőképzés célja egy olyan újszerű tanulási környezet megalkotása, amely hazai értékeket, valós szervezeti problémák megoldását, a kapcsolatteremtő és döntéshozatali készségek fejlesztését és a kísérletező szemléletmódot helyezi a középpontba. Az MCC Alapítvány által támogatott ingyenes képzés ösztöndíjat és kollégiumi férőhelyet is biztosít minden hallgatója számára. Gyere és ismerkedj meg a Vezetőképző Akadémiával Szegeden is egy exkluzív előadás keretein belül március 10-én! További információk itt találhatók. A Vezetőképző Akadémiáról bővebben itt tájékozódhatsz:

https://mcc.hu/vezetokepzo-akademia 


Az előadást megelőzően Dr. Porkoláb Imre, a Vezetőképző Akadémia igazgatója szakmai estet tart az egyéni csúcsteljesítmény fenntartásáról, a vezetői produktivitásról a kiszámíthatatlan világban. Részletek az alábbi linken érhetők el:

https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/valtozz-valtoztass-vezess-szeged

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!