frissdiplomas_honlap

Kis cég vagy multi? – Ezeket gondold át a döntés előtt

Bár pályakezdőként gyakran az a legfontosabb, hogy minél gyorsabban sikerüljön elhelyezkedni, és nem merül fel annak kérdése, hogy ez milyen típusú céges kultúrában lenne a legjobb számunkra, érdemes ezt is szempontként kezelni, hiszen a későbbi pályaképünkre fontos hatással lehet az, hogy multi-cégnél, vagy egy kisvállalkozásnál kezdtük.


Mivel a frissdiplomásként a munkaerőpiacra kerülő munkavállalók könnyebben taníthatók, illetve formálhatók a céges kultúrának megfelelően, a multik alapvetően nyitottak a kezdők alkalmazására. Ennek remek példái a gyakori trainee-programok, melyekben általában mind a programba való bekerülésért, mind a programból a főállásba kerülésért komoly verseny folyik.


A frissdiplomas.hu hasznos blogcikkjét ajánljuk olvasnivalónak:

https://blog.frissdiplomas.hu/2020/12/01/kis-ceg-vagy-multi-ezeket-gondold-at-a-dontes-elott/

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!