Honlapra_27

Kezedben a jövőd! - Online tréning

Érdekel az önfejlesztés? Az egyetemi tanulmányaid mellett is szívesen képzed magad? Szívesen sajátítanál el egy olyan tudás- és eszköztárat, ami a későbbiekben a munkádban és a magánéletedben egyaránt alkalmazható, és segít céljaid elérésében?

Akkor most itt a lehetőség!

Jelentkezz tavasszal induló online csoportunkba, ahol...megismerkedhetsz a világhírű bestsellerrel,


• a kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása című könyvre épülő programunkkal.

• elsajátíthatod azt a tudást és eszköztárat, amelyet számos sikeres vezető alkalmaz világszerte.

• interaktív feladatokkal és egy izgalmas projektmunkával várunk, amelynek keretében kisebb csapatokban, új emberek társaságában is kipróbálhatod magad.

• tréner-tanácsadóink a tudásanyag átadása mellett mentorként is a segítségedre lesznek, tapasztalatukra és támogatásukra a program alatt és azt követően is számíthatsz!


A programsorozat részletei


Tervezett indulás és időtartam:


2023. március közepétől május közepéig 5 alkalommal,

kétheti rendszerességgel, kora esti időpontban

(18-21 óra között)

Megvalósítás:

online formában (Zoom)


Férőhelyek száma:

max. 15 fő


Részletek és jelentkezés: ITT

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!