Facebook

Gyakornoki programok, kötelező szakmai gyakorlatok és állásajánlatok közvetítése a Facebook oldalon

Kedves Hallgatók! A honlapunk, mint bizonyára észrevettétek már nem tartalmaz konkrét gyakornoki- vagy álláshirdetéseket, kötelező szakmai gyakorlat ajánlatokat. Ezeket természetesen továbbra is rendszeresen közöljük, azonban az új, remélhetőleg még hatékonyabb felület: a Facebook oldalunk! Itt olvashattok bővebben ezzel kapcsolatban.

A Facebook oldalon három kategóriában találjátok a legfrissebb ajánlatokat:


állásajánlat

Allasajanlat


gyakornoki program

sztekarrier_gyakornokiprogram


és kötelező szakmai gyakorlat

Kotelezoszakmaigyakorlat


A következő hashtagekkel jelöljük őket a könnyebb keresési lehetőségek érdekében: #sztekarrier_allasajanlat, #sztekarrier_gyakornokiprogram és #sztekarrier_kotelezoszakmiagyakorlat. Ha ezek egyikét beírjátok a Facebook keresőbe, meg fogjátok találni az összes ajánlatot és a kép leírásában a hozzá tartozó részleteket is link formájában.


Reméljük, hogy ti is hatékony és gyors, könnyen elérhető megoldásnak találjátok a rendszert. Természetesen, ha javaslatototk, kérdésetek vagy hozászólásotok van, azokat szívesen meghallgatjuk.
Logó

Friss hírek

Friss hírek RSS

szte_the_20202

Július elsejétől – többek között – sor kerülhet külföldi kiküldetések elrendelésére és hivatalos külföldi delegációk fogadására, valamint engedéllyel lehetőség van zárt és nyílt helyen a 100 főnél több személy részvételével tervezett rendezvények megtartására is. A kollégiumok kivételével az egyetemi épületek július elsejétől szabadon látogathatók, így a Karrier Iroda is.

GTK_hirlevel_boritokep

A legfrissebb gyakornoki és álláslehetőségekkel.

eugloh

This training programme is focused on innovation in health, so as to contribute to improve the development of different business ideas and new business creation, within the framework of methodologies and techniques for defining and validating business models such as Business Model Canvas, by Alexander Osterwalder and Customer Development, by Steve Blank.