Facebook

Gyakornoki programok, kötelező szakmai gyakorlatok és állásajánlatok közvetítése a Facebook oldalon

Kedves Hallgatók! A honlapunk, mint bizonyára észrevettétek már nem tartalmaz konkrét gyakornoki- vagy álláshirdetéseket, kötelező szakmai gyakorlat ajánlatokat. Ezeket természetesen továbbra is rendszeresen közöljük, azonban az új, remélhetőleg még hatékonyabb felület: a Facebook oldalunk! Itt olvashattok bővebben ezzel kapcsolatban.

A Facebook oldalon három kategóriában találjátok a legfrissebb ajánlatokat:


állásajánlat

Allasajanlat


gyakornoki program

sztekarrier_gyakornokiprogram


és kötelező szakmai gyakorlat

Kotelezoszakmaigyakorlat


A következő hashtagekkel jelöljük őket a könnyebb keresési lehetőségek érdekében: #sztekarrier_allasajanlat, #sztekarrier_gyakornokiprogram és #sztekarrier_kotelezoszakmiagyakorlat. Ha ezek egyikét beírjátok a Facebook keresőbe, meg fogjátok találni az összes ajánlatot és a kép leírásában a hozzá tartozó részleteket is link formájában.


Reméljük, hogy ti is hatékony és gyors, könnyen elérhető megoldásnak találjátok a rendszert. Természetesen, ha javaslatototk, kérdésetek vagy hozászólásotok van, azokat szívesen meghallgatjuk.
Logó

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!