Facebook

Gyakornoki programok, kötelező szakmai gyakorlatok és állásajánlatok közvetítése a Facebook oldalon

Kedves Hallgatók! A honlapunk, mint bizonyára észrevettétek már nem tartalmaz konkrét gyakornoki- vagy álláshirdetéseket, kötelező szakmai gyakorlat ajánlatokat. Ezeket természetesen továbbra is rendszeresen közöljük, azonban az új, remélhetőleg még hatékonyabb felület: a Facebook oldalunk! Itt olvashattok bővebben ezzel kapcsolatban.

A Facebook oldalon három kategóriában találjátok a legfrissebb ajánlatokat:


állásajánlat

Allasajanlat


gyakornoki program

sztekarrier_gyakornokiprogram


és kötelező szakmai gyakorlat

Kotelezoszakmaigyakorlat


A következő hashtagekkel jelöljük őket a könnyebb keresési lehetőségek érdekében: #sztekarrier_allasajanlat, #sztekarrier_gyakornokiprogram és #sztekarrier_kotelezoszakmiagyakorlat. Ha ezek egyikét beírjátok a Facebook keresőbe, meg fogjátok találni az összes ajánlatot és a kép leírásában a hozzá tartozó részleteket is link formájában.


Reméljük, hogy ti is hatékony és gyors, könnyen elérhető megoldásnak találjátok a rendszert. Természetesen, ha javaslatototk, kérdésetek vagy hozászólásotok van, azokat szívesen meghallgatjuk.
Logó

Friss hírek

Friss hírek RSS

oktoberi_hirlevel

Szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok, diákmunka vagy állásajánlatok közül!

szem_mockup_1

Miként állt helyt az SZTE a COVID-19-pandémia első hullámában? E kérdéskör áll a Szegedi Egyetem Magazin (SZEM) nyomtatásban és online is elérhető legújabb száma középpontjában. Az SZTE magyar és angol nyelvű reprezentatív kiadványa – hagyományaihoz híven – a kimagasló kutatói és oktatói, érdekes sport és művészi teljesítményeket is fölvillantja.

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.