2020. február 17., hétfő

Facebook

Gyakornoki programok, kötelező szakmai gyakorlatok és állásajánlatok közvetítése a Facebook oldalon

Kedves Hallgatók! A honlapunk, mint bizonyára észrevettétek már nem tartalmaz konkrét gyakornoki- vagy álláshirdetéseket, kötelező szakmai gyakorlat ajánlatokat. Ezeket természetesen továbbra is rendszeresen közöljük, azonban az új, remélhetőleg még hatékonyabb felület: a Facebook oldalunk! Itt olvashattok bővebben ezzel kapcsolatban.

A Facebook oldalon három kategóriában találjátok a legfrissebb ajánlatokat:


állásajánlat

Allasajanlat


gyakornoki program

sztekarrier_gyakornokiprogram


és kötelező szakmai gyakorlat

Kotelezoszakmaigyakorlat


A következő hashtagekkel jelöljük őket a könnyebb keresési lehetőségek érdekében: #sztekarrier_allasajanlat, #sztekarrier_gyakornokiprogram és #sztekarrier_kotelezoszakmiagyakorlat. Ha ezek egyikét beírjátok a Facebook keresőbe, meg fogjátok találni az összes ajánlatot és a kép leírásában a hozzá tartozó részleteket is link formájában.


Reméljük, hogy ti is hatékony és gyors, könnyen elérhető megoldásnak találjátok a rendszert. Természetesen, ha javaslatototk, kérdésetek vagy hozászólásotok van, azokat szívesen meghallgatjuk.
Logó

Friss hírek

Friss hírek RSS

Demola

Első vidéki egyetemként a Szegedi Tudományegyetem csatlakozott a Demola nemzetközi innovációs hálózathoz az SZTE Virtus Vállalkozáskatalizátor program keretében. A Demola program célja egy fiatal, nyitott, multidiszciplináris közösség létrehozása, amely kreatív ötletekkel és módszerekkel dolgozik valós üzleti kihívások megoldásán. A tavaszi szemeszterre már várják az egyetemi hallgatók jelentkezését.

Nyílt nap

Az SZTE 12 karán és Tanárképőző Központján kívül velünk és számos más olyan egységgel is találkozhatsz, akik az egyetemi éveid segítik majd.

Coursera

A Coursera több mint száznyolcvan felsőoktatási intézménnyel működik együtt, több mint négyezer online egyetemi kurzust kínálnak minden tudományterületen. A Szegedi Tudományegyetem közreműködésével először érhető el teljesen magyar nyelvű tananyag a népszerű oktatási portálon. A kurzus a www.coursera.org/learn/a-tanulas-tanulasa címen érhető el.