640_360_honlapra_3

Gyakornoki és álláslehetőségek a Deloitte Zrt.-nél!

Itt megnézheted, milyen nyitott pozíciókat kínál számodra a Deloitte.

Consultant - Finance & Operation Advisory

Junior Quantitative Credit Risk Analyst / Intern

Audit Internship Program

Audit Intern

Intern - Corporate, M&A and International Tax

Junior Accountant

Junior Consultant - Corporate, M&A and International Tax

Junior IT Project Coordinator

Regulatory Advisory Analyst / Intern

Junior Auditor - Audit Analyst

A facebook oldalunkon megtalálod az ajánlatokhoz vehető linkeket: ITT.
Illetve azt tudtad, hogy a Facebookon mindent #hashtaggel jelölünk, hogy könnyebben megtalálhasd az aktuális gyakornoki - és/vagy álláslehetőségeket? Keresd Facebookon a #sztekarrier_allasajanlat, a #sztekarrier_gyakornokiprogram vagy a #sztekarrier_kotelezoszakmaigyakorlat címkéket!

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.