Honlapra_24

Fesztivál Önkéntes Központ - Gyakornoki Program

Jelentkezz, szerezz tapasztalatot a haza fesztiválok szervezésében!

Gyakornoki Programunk keretein belül pedig az alábbi pozíciókra keresünk (akár) hosszú távra munkatársat:


  • Kommunikációs gyakornok
  • Backoffice gyakornok
  • ÖnkénteskoordinátorKommunikációs gyakornokaink részt vehetnek a marketing stratégia és kampányok megtervezésében, emellett feladatuk lesz a tartalomgyártás és a kreatív anyagok megtervezése és elkészítése.


Backoffice gyakornokaink beleláthatnak háttérmunkálatainkba, kapcsolatot tartanak a gyártó cégekkel és Excel adatbázisokat kezelnek, eközben lehetőségük van kommunikációs készségeik fejlesztésére és hasznát vehetik rendszerszemléletüknek.


Az Önkénteskoordinátoraink fő feladata az önkéntesek koordinálása, a velük való kommunikáció és a kapcsolattartás a rendezvényekkel.


Gyakornokainknak rugalmas munkaidőt és részben home office lehetőséget biztosítunk, valamint az egyetemi szakmai gyakorlatukat a hazai fesztiváliparban tudják teljesíteni.

Gyakornokainkat változatos feladatokkal látjuk el, ezzel is széleskörű tanulási lehetőséget és gyakorlati tapasztalatot nyújtva nekik; fejleszthetik kommunikációs és problémamegoldó készségeiket és vezetői kompetenciáikat.


Gyakornoki Programunk jelentkezési határideje: 2023. február 10.

Jelentkezés a hr@fesztivalonkentes.hu email címen.


Ez egy remek lehetőség lehet olyan fiatalok számára, akik kommunikációs területen, közösségszervezőként, a rendezvényszervezés területén vagy a szociális szférában képzelik el jövőjüket.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!