Honlap_9

Év Diákmunkahelye pályázat - UniYou

Diákmunkásként dolgozol? Mutasd meg, hogy miért a te munkahelyed a legjobb és nyerj értékes ajándékokat!

Az Év Diákmunkahelye versenyen való részvételhez csak egy videót kell készítened, majd elküldened azt Instagram üzenetben az UniYou-nak november 24-ig, az uniyou_diakok profilra, amiben megmutatod, hogy miért a tiéd a legjobb diákmunkahely Magyarországon!

A fődíj nyertese szabadon választhat egy terméket az Etele Pláza bármely üzletéből.


A Deep CC különdíjasa egy izgalmas római fotózással gazdagodik, illetve minden díjazott zsebre vághat egy 100%-os Mobilfox kupont.

Azon pályázók egyike, aki megosztja saját Instagram vagy TikTok csatornáján a videóját az #evdiakmunkahelye hashtaggel, nyer egy bevásárló körutat az Etele Pláza Zarában.


Az UniYou digitális iskolaszövetkezet által meghirdetett, Év Diákmunkahelye pályázat célja, hogy teret adjon a Z generáció kreativitásának és szemléletmódjának, valamint, hogy támogassa és elismerje a diákokat.


Diákmunka. Velünk egyszerűbb. (uniyou.hu)


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!