snetberger_fejlec

Elindult a jelentkezés a Snétberger Zenei Tehetség Központ 12. évfolyamára

Elindult a jelentkezés a Snétberger Zenei Tehetség Központ 12. évfolyamára!

 

A Nemzeti Tehetség Központ elkötelezett híve a tehetségek támogatásának. Kiemelt programunk a Snétberger Zenei Tehetség Központ, mely idén már a 12. évfolyamát kezdi. Minden évben hatvan zeneileg különlegesen tehetséges, elsősorban hátrányos helyzetű fiatalnak biztosítunk lehetőséget arra, hogy iskolai tanulmányaival párhuzamosan részt vehessen tehetséggondozó programunkban egy éven keresztül. A 12 hetes bentlakásos kurzust (6 hét nyáron, 3-3 hét ősszel és tavasszal) a Balatontól nem messze található Felsőörsön szervezzük, rendkívül modern, korszerű körülményeket biztosítva a diákoknak. A képzés a diákok számára teljesen ingyenes.


Az alapító-névadó Snétberger Ferenc gitárművész vezetésével működő Programban elismert művész-tanárok és kiváló mentorok dolgoznak. A 12 hetes kurzusok alatt a diákok egyéni tanrend szerint, a képeségeikhez igazított zenei fejlesztésben vesznek részt, emellett számos más kompetencia-fejlesztést kapnak a Központ munkatársaitól, illetve a közismereti tárgyakban való haladást is biztosítjuk tanulószoba segítségével. Ezen túlmenően fellépési lehetőségeket is biztosítunk a Snétberger Alapítvánnyal együtt, színpadi tapasztalatszerzést teremtve ezzel a fiatal tehetségek számára.


Célunk, hogy minél több fiatal tehetséghez eljusson a Snétberger Zenei Tehetség Központ híre, ebben szeretnénk kérni az Ön segítségét is: kérjük jutassa el felhívásunkat minél több diákhoz, szülőhöz!

 

Jelentkezni az alábbi gombra kattintva lehet:

 

JELENTKEZÉS

 

Az alábbi gombra kattintva tekintheti meg bemutatkozó videónkat.

 

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE 


Kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

További információ a snetbergerprogram@ntk.hu címen kérhető.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!