honlapra_3._24

C’MAN (Cultural Management adapted to new needs / Kulturális Menedzsment az új igényekhez igazítva - Módszertani bemutató

Szeretettel várnak 2024 január 30-án minden kulturális menedzsert, szakembert, oktatót, egyetemi hallgatót, intézményi és civil szervezeti munkatársat a C’MAN (Cultural Management adapted to new needs / Kulturális Menedzsment az új igényekhez igazítva) projektünk innovatív módszertanának bemutatójára.

A kulturális szektor gyorsan változó igényeire való reagálás továbbra is kihívást jelent a területen dolgozó szakemberek és oktatók számára.

Emiatt a Pro Progressione (HU) nemzetközi partnereivel – a KEA European Affairs (BE), The Green Room (FR), Central European University (AT) – együttműködve új módszertant és digitális tananyagot fejlesztett ki,

hogy választ adjon erre a kihívásra, és bevonja a szektorban dolgozó oktatókat és szakembereket. A képzés anyagának fő területei a projektmenedzsment, a változásmenedzsment és a környezettudatosságra való áttérés.


Helyszín: WERK Akadémia, Budapest, Csanády u. 11, 1132

Időpont: 2024. január 30., kedd, 17:00


A programon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/jtdCSw5kMocj9d9j6


A projektet az Európai Unió Erasmus+ Programja támogatja. https://proprogressione.com/en/project/cman/


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!