Születési hely: Baja
Születési idő: 1964. január 08.
Munkahelyi cím: 6725 Szeged, Moszkvai krt. 5-7.
Munkahelyi telefon: (62) 546-030
E-mail: gyimes [kukac] mk [pont] u-szeged [pont] hu
Publikációk:
A teljes publikációs lista letöltése >>
1. Gyimes, E. (2008): Analyse the particle size distribution of different wheat flour using two mill machines, Cereal Research Communications, Volume 36, Suppl.2, p. 1835-1838 IF: 1,021
2. Véha, A.- Gyimes, E. - Szabó, P. B. (2008):Flour quality and wheat hardness connection.Analecta Technica Szegeiensia (Review of Faculty of Engineering) ISSN 1788-6392Vol.I pp.107-111.
3. Gyimes, E. - Szabó, P. B. (2008):Különféle típusú búzák aprózódási tulajdonságai.MTA-AMB 32. Kutatás-Fejlesztési Tanácskozás, Gödöllő január 22. (előadás) Abstract: p.51-52. ISBN 978-963-611-449-7
4. Szabó P. Balázs - Gyimes, E. – (2007):Természetes omega-3 zsírsav tartalmú kekszek, mint funkcionális élelmiszerekÉdesipar ISSN 0013-0842 LIII./2. p. 5-8
5. Gyimes, E. – Véha, A. (2006):Az aratási idő hatása néhány agrofizikai jellemzőre őszi búzáknál.XII. Növénynemesítési Tudományos Napok Budapest, 03.07-08. (előadás)Abstract: p.63.
6. Gyimes, E. – Véha, A. (2005):Geometric and Agro-physical Characteristics of Winter Wheat Varieties.Hungarian Agricultural Engeenering, Gödöllő Vol. 18. p. 29-30.
7. Gyimes, E. – Véha, A. (2004):A szemkeménység stabilitása valamint szerepe őszi búzák agrofizikai jellemzőinek becslésére. X. Növénynemesítési Tudományos Napok Budapest, 02.18-19. (előadás)Abstract: p. 53.
8. Véha, A. - Gyimes, E. (1999.): Investigation of Kernel Hardness in Winter Wheat Varieties with Hammermill.Cereal Research Communitation Vol. 27. No.4 Szeged p. 463-470.
9. Gyimes, E. (2004): Összefüggés vizsgálatok búzafajták (Triticum aestivum) szemtermésének agrofizikai tulajdonságai között. Doktori dolgozat NYME, Mosonmagyaróvár
Tanulmányok: