Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Kongresszusi Központ Szeged  --  Hírek  --  Kiemelt hírek
A TIK zöld füzete

zold_fuzet

TIK-Index néven indít zöld pontgyűjtő akciót a Szegedi Tudományegyetem zöld szíveként is emlegetett József Attila Tanulmányi és Információs Központ.

2015. október 27.


TIK-Index néven indít zöld pontgyűjtő akciót a Szegedi Tudományegyetem zöld szíveként is emlegetett József Attila Tanulmányi és Információs Központ. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a hallgatók és az idelátogatók figyelmét a környezetvédelemre és a Tisza-parti egyetem fenntarthatósági törekvéseire. A kis matricagyűjtőbe a füzet birtokosai a Központ által szervezett eseményeken megjelenésükkel kiérdemelnek egy-egy matricát, melyekből megfelelő mennyiséget összegyűjtve, később ajándéktárgyakra tehetnek szert a füzet beváltásával.


Matricák száma (db)

TIK-es ajándékok

3

toll és ceruza

5

bögre

10

táska

 

Havonta akár több alkalommal is nyílik lehetőség arra, hogy valaki kis füzetét töltse: Kazántúrák, Zöld Filmklub, Föld Órája és sok-sok más rendezvény keretei között. Az értékes ajándékok mellett pedig jó élményeket is szerezhet mindenki, aki részt vesz a gyűjtésben! Érdemes tehát minden lehetőséget megragadni a matricák megszerzésére!


zold2