Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Kongresszusi Központ Szeged  --  Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés


Az SZTE Kongresszusi Központot nem csak a magával ragadó, hatalmas és napsütötte Átrium, vagy a legmodernebb technikával felszerelt 685 férőhelyes Kongresszusi terem teszik ideális rendezvényhelyszínné, hanem az intézmény által nyújtott a rendezvényszervezés is, amely minden részletre kiterjedő, teljes körű szolgáltatást jelent.

A tökéletes szolgáltatás a tökéletes helyszínen

 

Szeged városában, a rendezvényszervezés szolgáltatásunk keretei között vállaljuk a rendezvények teljes körű lebonyolítást, programhoz, stílushoz, vendégkörhöz igazítva, a helyszín biztosításától a menü összeállításán keresztül, a teljes műsorszervezésig.

 

A rendezvényszervezés kiterjed a lehetséges egyéni és kiállítói résztvevők akvirálására, a jelentkezik részvételi-, és szállásigényének biztosítására Szegeden, a kulturális programok (nyitó koncertek, koktél-partik, fogadások, zenés-táncos bankett-vacsorák, stb.) megszervezésére, az előadások technikai hátterének biztosítására.

 


További információ


További szolgáltatásaink


képekTechnikai felszereltség

Minden terem a legújabb technikával és prezentációs felszereltséggel rendelkezik, melyet magasan kvalifikált technikus csapat működtet. Ezen kívül a rendezvényeken szélessávú vezetékes és vezeték nélküli internet áll a résztvevők rendelkezésére az egész Központ területén.

 

További infomáció a termek technikai felszereltségére vonatkozóan 

cateringservicesVendéglátás

Catering-es partnerünk tradicionális magyar ételekkel és a nemzetközi konyha ételeinek széles választékával garantálja az összejövetelek fénypontját.


Egyetemi Kávézó

Egyetemi kávézóAz Egyetemi Kávézó a Központ nyitva tartási idejében, a rendezvények egyéni igénye szerint, azon túl is nyitva tart. Minden nap friss szendvicsek, péksütemények, sütemények, meleg ételek, saláták, kávé, üdítő várja a látogatókat.

 


Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalatSzemélyzetünk rendelkezésére áll:

  • vezeték nélküli internet hozzáférés
  • gyors fénymásolás
  • nyomtatás
  • bejövő - kimenő fax

 


Műszaki ügyelet

Ha bármilyen technikai kérése lenne, szakképzett műszaki csapatuk
készséggel áll rendelkezésére.

 Biztonsági szolgálat

ruhatar_resizeKözpontunkban szakképzett biztonsági szolgálat működik a nap 24 órájában, hogy biztosítsák rendezvényük zavartalan előkészítését és lebonyolítását.

 Mélygarázs

180 férőhelyes, őrzött mélygarázsunkban kihasználtságtól függően 80-140 férőhelyet biztosítunk a rendezvényre érkezők számára.

 Ruhatár és csomagmegőrző

Vegye igénybe díjmentesen a ruhatárat és a csomagmegőrzőt.