2024. május 5., vasárnap

Szívből gratulálunk záróvizsgázott hallgatóinknak!

2023-2024 I. félév

 

Szívből gratulálunk annak a 20 hallgatónknak, akik az SZTE BTK keretében folytatott képzésük zárásaként 2024. január 11-12. között sikeres záróvizsgát tettek, s ezzel egy újabb szakvizsgával gazdagodtak



A 2023/2024 I. félévben összesen 16 fő  közoktatási vezetőképzős hallgató tett sikeres záróvizsgát!

 

A holland-magyar intézményvezető és középvezető szakirányú továbbképzésen végzettek képesek a nevelési-oktatási intézmények tervezési feladatainak elvégzésére, illetve ezen feladatok irányítására (pedagógiai/nevelési program, minőségirányítási program kidolgozása), a szervezet tervezésére és fejlesztésére, az intézményi célok meghatározására, a célok nyomon követését lehetővé tevő értékelési rendszer támogatására, az intézményi célokkal harmonizáló humánerőforrás tervezésére, fejlesztésének irányítására. A képzés kiemelt módon foglalkozott a vezető feladataival és felelősségével a minőségi tanulás intézményi feltételeinek megteremtésében, a tanulási környezet folyamatos fejlesztésében, a változásokhoz való egyéni és szervezeti alkalmazkodás elősegítésében.

 

A 2023/2024 I. félévben összesen 4 fő tanfelügyeleti és pedagógusminősítési elemző-fejlesztő szakember képzésre beiratkozott hallgató tett sikeres záróvizsgát!

A képzés célja: Olyan elemző – fejlesztő szakemberek képzése, akik kimagasló felkészültséggel lesznek képesek az elemzésre, fejlesztésre a köznevelés különböző területein.

 A képzés hozzájárul a szakmai személyiség komplex fejlesztéséhez:

  • a szakértői kompetenciák átfogó fejlesztéséhez;
  • a képzésben résztvevők módszertani fejlődéséhez és szakismereti gyarapodásához;
  • a szerepkonfliktusok kezeléséhez.


Köszönjük a bizalmat, várunk vissza Benneteket egy újabb képzésre!