2023. december 7., csütörtök
Altgyak_fejlec_3

Kommunikációs csapattárs - SZTE Karrier Iroda

A SZTE Karrier Iroda kommunikációs csapattársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.


Ellátandó feladatok:


 • Kommunikációs feladatokkal segítheted az SZTE Karrier Iroda munkáját (közösségi média posztok írásában, szerkesztésében való részvétel, cikkek gyűjtése, honlapszerkesztés, honlapfejlesztés)
 • Közreműködhetsz a hallgatókkal való kapcsolattartásban a képzéseinkhez kapcsolódóan (tanácsadások, tréningek szervezése, kurzusaink koordinálása)
 • Egyetemi rendezvényeken képviselheted az SZTE Karrier Irodát, játékos, interaktív formában (Gólyatáborok, Ősszel Felkészítő Programok, Karriernap, egyéb munkaerő-piaci programok)
 • Szolgáltatásaink fejlesztéséhez bevonunk kutatásainkba, elégedettségi kérdőívek feldolgozásába, adminisztratív feladatokba
 • Részt vehetsz egyéb programjaink, projektjeink előkészítésében, szervezésében, és mindenekelőtt a közös ötletelésben!

Szakmai gyakorlat időtartama: minimum 120 óra, (kb. heti 3 nap, napi 4 óra)

Munkavégzés helye: SZTE Karrier Iroda, Vitéz utca 17.

Szakmai gyakorlat várható kezdete: 2023. február


Elvárások:


 • Barátságos, segítőkész hozzáállás
 • Nyitottság, jó kommunikációs készség
 • Kreativitás, talpraesettség
 • Előny, ha van tapasztalatod a közösségi média oldalak kezelésében.
 • A középszintű angol nyelvtudás pozitív, de nem feltétel!

Amit kínálunk:


 • jó hangulatú, összetartó csapat, akiknek fontos érték a fejlődés, fejlesztés,
 • változatos feladatok, több területbe való betekintés


A pályázatokat az alábbi címre várjuk:

Fazekas Melinda,

fazekas.melinda@szte.hu 

62-546-680


Kezdés: 2023. február 15.


A jelentkezés beérkezési határideje: legkésőbb 2023. február 6.


Jelentkezés módja:

A pályázatok fogadása folyamatos! Önéletrajzod és motivációs leveled a fazekas.melinda@szte.hu e-mail címre várjuk! Ha bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk e-mailt vagy keress minket a 62/456-680-as telefonszámon!


 


Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Nyitott vagy a külföldi lehetőségek iránt? Gyakornoki pozíciót vagy állást keresel? Akkor a novemberi hírlevél neked szól!

honlapra_3._8

The Young Associates Programme (YAP) is a two-year programme targeted at recent undergraduates who wish to gain a significant first professional experience in the world of multilateral policymaking, research and analysis. It is designed to act as a springboard for them to pursue postgraduate studies at top-ranked universities.

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!