honlapra_3._31

Út a harmonikus élethez – a StressPass alkalmazással

Voltál már igazán stresszes? Igen?

Akkor a mi applikációnk neked is szól!

Életünk során számos olyan stresszhelyzetbe kerülünk, amelyek hatással vannak a mindennapi életünkre és a mentális egészségünkre. A sok ZH, a vizsgaidőszak, az iskola-munka-magánélet közötti egyensúlyozás okozta stressz kezelése nem könnyű feladat.

Miért érdemes használni az alkalmazást?

A StressPass app innovatív módon segít megbirkózni a mindennapi stresszhelyzetekkel, így tökéletes megoldást jelenthet számodra a kiegyensúlyozottabb élethez. Ha megfelelően kezeljük a stresszes helyzeteket, akkor nem csak képesek vagyunk megbirkózni velük, és elkerülhetjük a negatív hatásokat, hanem akár az előnyünkre is fordíthatjuk őket, és elindulhatunk egy harmonikus élet felé. Célunk, hogy gyors és hatékony segítséget nyújtsunk akut stresszes szituációkban, továbbá hosszútávon is segítsük az életmódváltást.


“Az applikáció ötlete már régebben megfogalmazódott bennünk. Személyes motivációnk a fejlesztésre egy mindig kéznél lévő, jóbarátként segítő app igénye volt, például vizsgadrukk vagy a céges konfliktusok hatékony kezeléséhez. Majd a koronavírus járvány rámutatott, hogy a megváltozott élethelyzethez való alkalmazkodás a társadalom egészére nézve komoly stresszforrás, és hogy valóban szükséges olyan megküzdési technikákat nyújtani, melyek növelik rugalmasságunkat és magabiztosságunkat.”


Mitől hatékony a StressPass alkalmazás?

Az alkalmazást tapasztalt szakemberek dolgozták ki, különlegessége, hogy személyiségtípus alapján ajánl és mutat be tudományosan igazoltan működő stresszkezelési megoldásokat és gyakorlatokat a

felhasználónak.

Ha szeretnél többet megtudni az alkalmazásról, vagy csak magáról a stresszkezelésről szeretnél egy kicsit informálódni, akkor nézd meg a Facebook oldalunkat is, ahol számos témáról olvashatsz bővebben.


Pár szó rólunk:

Cégünk, a Data-Vita Kft. pályázati tanácsadással és egészségügyi informatikai szakértéssel foglalkozik. Emellett a StressPass mobil alkalmazás fejlesztésén dolgozunk, és ezért vagyunk most itt

Csatlakozz te is a tesztelőinkhez!


Az alkalmazás béta tesztelése iPhone telefonon hamarosan indul, míg Android telefonokon nyár elején várható. Próbáld ki a StressPass alkalmazást az elsők között, kezd el építeni a kiegyensúlyozott élethez vezető utat, és segítsd a mi munkánkat is a visszajelzéseddel!


Gyere, jelentkezz be a weboldalunkon! Téged is várunk a csapatunkba!

Ha pszichológus hallgatóként érdekesnek találod az alkalmazásunkat, és szeretnél valami újban részt venni, tapasztalatot gyűjteni, akkor jelentkezz hozzánk az info@stresspass.app email címen.


Tegyél te is azért, hogy az emberek boldogabb életet tudjanak élni!