Online Állásbörze

Új Karrier Magyarországon - online állásbörze

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 2019. november 20-án, szerdán 10:00 - 16:00 óra között „Új Karrier Magyarországon” címmel online állásbörzét szervez. A részvétel mindenki számára ingyenes.

Ha valaki még nem találkozott volna online állásbörzével, az az EURES honlapján nem csak az erről szóló részletes információkat találja meg, de a november 20-i rendezvényhez kapcsolódó fontos tudnivalókat is.

,,Az online állásbörze a hagyományos, csarnokban és kiállítói standokkal működő álláskeresői és toborzási rendezvényektől eltérően olyan online esemény, amely internetes felületen zajlik, ezért utazást, várakozást vagy költségeket egyáltalán nem igényel. Földrajzilag bárhol, bármelyik országban is tartózkodik az álláskereső (látogató) vagy a munkaadó (kiállító), az eseményen könnyen kapcsolatba tudnak lépni egymással."

Az EURES ,,Új Karrier Magyarországon – New Career in Hungary" címmel 2019. november 20-án 10.00 és 16.00 óra között Online Állásbörzét szervez. A részvétel mindenki számára díjmentes.


További információt itt olvashattok.