2023. március 30., csütörtök

rektori_zaszlokkal

Új intézkedéseket vezetett be az SZTE a járvány terjedésének lassítása érdekében

Magyarország Miniszterelnökének bejelentésével összhangban az SZTE az új típusú koronavírus okozta járvány megfékezése céljából az összes egyetemi polgárra kiterjedő intézkedéseket vezetett be 2020. november 09. napjával.

Az új koronavírus okozta járvány terjedésének megelőzése, az egyetemi polgárok élet-, egészség-, személyi, vagyon- és jogbiztonságának védelme, a felsőoktatási képzés folyamatosságának és az intézményi működés stabilitásának biztosítása érdekében – összhangban Magyarország Kormánya általi bejelentésekkel és a fenntartó által kiadott ajánlásokkal – a Szegedi Tudományegyetemen vezetése a 4/2020. (XI.06.) számú rektori-kancellári együttes utasítás, valamint a 9/2020. (XI.9.) számú rektori-kancellári körlevél a kollégiumi elhelyezés szüneteltetéséről kiadásáról, valamint rendkívüli oktatási (rektori) szünet elrendeléséről döntött. A rektori szünet 2020. november 11-től 2020. november 14-ig tart.


Az oktatás rend a Miniszterelnök 2020. november 09. napján tett bejelentését követően online formába tér át a Szegedi Tudományegyetem 2020. november 16. napjától visszavonásig, erről a 10/2020. (XI.09.) számú rektori-kancellári körlevél rendelkezik.


Az egyes intézkedésekről bővebben az alábbi linkeken olvashat:


Online oktatási rendre tér át a Szegedi Tudományegyetem


Információk a kollégiumi elhelyezés szüneteltetéséről


Intézkedés az egészségügyi veszélyhelyzet során alkalmazandó szabályokról


Foglalkoztatással kapcsolatos új rendelkezések