2023. március 30., csütörtök

campleaders_fejlec

Több, mint egy nyári munka külföldön - Campleaders

Ismerd meg Amerikát úgy, ahogy egyszerű turistaként sosem tudnád. A program amerikai gyerektáborokban biztosít neked munkát, zsebpénzt és lehetőséget a tábor utáni utazásra. A programba való jelentkezés folyamatos márciusig.Extra adag kaland, új barátok, felejthetetlen élmények és igazi kihívások várnak rád. A Camp Leaders programjával szervezett keretek között juthatsz ki az USA-ba, ahol bizonyíthatod rátermettségedet!

Kipróbálhatod magad egy amerikai nyári táborban gyerekfelügyelőként, vagy akár a kisegítő személyzet tagjaként, így biztosan megtalálod azt a munkát, ami legjobban illik hozzád.

Amit mi biztosítunk: Online, kényelmes ügyintézés és egy fejelthetetlen, élményekkel teli nyár!


Feltételek


Amerikában tölteni a nyarat egészen egyszerű!


  • A választott pozíciónak megfelelő angoltudás, tiszta erkölcsi bizonyítvány, kalandvágy és kitartás kelleni fog.


Különböző pozíciók, picit eltérő feltételek.


Válaszd ki, hogy a Camp Counselor vagy a Support Staff pozíciók állnak-e hozzád közelebb, és nézd át a pozíciókhoz tartozó feltételeket.


Bővebben a feltételekről


Lépj ki a komfortzónádból, szerezz nemzetközi barátokat, ismerd meg jobban önmagad és gyakorold a nyelvet– mindezt úgy, hogy közben még pénzt is keresel!


További lehetőségek


Ha úgy érzed a nyári táboros diákmunka nem neked való, akkor érdemes megnézned többi programunkat, hátha találsz kedvedre valót!


Website

Facebook

Instagram