startup_fejlec

Startup Campus inkubációs programok

A Startup Campus idén is elindította inkubációs programjait, amelyek célja, hogy az ötlet vagy prototípus fázisban lévő innovatív vállalkozásokat támogassa, ezúttal három programba várják a jelentkezőket:

Az idén már kilencedik alkalommal elinduló Startup Campus University Program keretein belül a legígéretesebb egyetemi startupokat keressük. A program idei kihívását az Adria Port adja, ezért logisztika, tengeri áruszállítás, hajózási trendek, kikötő mechanika, valamint kikötőhöz kapcsolódó, vízi és tengeri mobilitás témakörében is várjuk a megoldásokat. Emellett természetesen iparágtól függetlenül is pályázhatnak innovatív ötlettel rendelkező csapatok.

 

Ebben az évben először elindítottuk a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közreműködésével a kifejezetten turisztikai startupoknak szóló CheckINN Startup Programunkat.

 

A SportTech Startup Programunkba pedig olyan csapatok jelentkezését várjuk, amelyeknek a sport és a sportegészségügy területén van innovatív ötletük.

 

Mindhárom program esetében 10 hetes vállalkozásfejlesztési képzést és befektetési felkészítést, szakmai mentorációt, továbbá akár 20 millió forintos befektetési lehetőséget kínálunk.

 

A min. 2 fős csapatok jelentkezését május 23. éjfélig várjuk az alábbi felületeken:

 

Startup Campus University (bármilyen iparág és Adria Port kihívás)

https://www.startupcampus.hu/scuniversity

 

CheckINN Startup Program (turizmushoz kapcsolódó innováció)

https://www.startupcampus.hu/checkinn


SportTech Startup Program (sport és sportegészségügyi innováció)

https://www.startupcampus.hu/sporttech