2023. március 30., csütörtök

pannoni_nyp_fejlec

Pannónia nyugdíjpénztár - Pályázati felhívás

A Pannónia Nyugdíjpénztár főiskolások, egyetemisták számára írt ki pályázatot, amelynek célja, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítsenek a hallgatók.

Kedves Hallgatók!


Szeretnénk felhívni figyelmüket a Pannónia Nyugdíjpénztár jelentős díjazással járó, frissen kihirdetett, főiskolások, egyetemisták számára kiírt pályázatára, mellyel a Pénztár azt szeretné ösztönözni, hogy a hallgatók felismerjék az öngondoskodás jelentőségét és felmérjék a problémakör ismertségét. Örülnének annak is, ha a jelentkezők kutatnák azt is, hogyan, milyen üzenetekkel és csatornákon keresztül szólítható meg a fiatal korosztály, különösen a felsőoktatási intézményekben tanulók köre.


A témát a pályázaton induló hallgatók úgy tudják feldolgozni, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítenek, majd ez alapján javaslatot fogalmaznak meg arra vonatkozóan, hogyan lenne érdemes a fiatalok, kiemelten az egyetemisták felé kommunikálni.


A Pályázat jelentős díjazással jár!


I. díj: nettó 500 ezer forint

II. díj: nettó 250 ezer forint

III. díj: nettó 100 ezer forint


Bővebb információ: www.pannonianyp.hu/idokapszula-egyetemista-palyazat/


FONTOS! A Pannónia Nyugdíjpénztár egyúttal szívesen fogad be szakdolgozati témákat és lehetőséget szeretnénk biztosítani gyakornokok számára is, hogy a Pannónia Nyugdíjpénztárnál töltsenek gyakorlati időt.