Honlapra_1

Munkaerő-piaci kérdőíves kutatás - Töltsd ki, és nyerj!

Hallgatóként gyakornoki helyet vagy pályakezdőként állást keresel?

Segíts nekünk egy kérdőív kitöltésével, hogy minél inkább Rád szabott szolgáltatásokkal támogathassunk!

SZTE Karrier Irodaként célunk, hogy segítsük az SZTE-n tanuló hallgatókat a számukra megfelelő gyakornoki hely, illetve állás megtalálásában.

Kérdőíves kutatást végzünk, amellyel meg szeretnénk ismerni, hogy hogyan álltok neki a gyakornoki hely illetve állás keresésének, miben látjátok a folyamat nehézségeit, miben várnátok segítséget, illetve mik az elvárásaitok a jövőbeli gyakornoki hellyel vagy leendő munkahelyetekkel kapcsolatban.


Két kérdőívet állítottunk össze attól függően, hogy a munkaerőpiacra lépés mely állomásán tartotok: a gyakornoki hely vagy frissdiplomásként az első munkahely megpályázása előtt álltok.


KÉRDŐÍVES KUTATÁS


Ha hallgatóként GYAKORNOKI HELY keresése előtt állsz, vagy nemrég találtad meg a megfelelő pozíciót, kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Ha VÉGZŐS hallgatóként a diplomaszerzés és ÁLLÁSKERESÉS kapujában állsz vagy nemrég találtál munkahelyet, kérünk, ezt a kérdőívet töltsd ki!

A válaszadás ANONIM, a válaszokat harmadik félnek nem adjuk ki, azokat összefoglalóan értékeljük! A kérdőívek kitöltési határideje: június 4.

A kérdőívet kitöltők között értékes, SZTE Karrier Irodás ajándéktárgyakból álló ajándékcsomagokat sorsolunk ki!


Köszönjük aktív együttműködéseteket és bízunk abban, hogy már maguk a kérdések is hozzájárulnak választási szempontjaitok végig gondolásához, pontosabb megfogalmazásához! Smile


FÓKUSZCSOPORTOS INTERJÚ


Amennyiben végzős hallgatóként nyitott vagy arra, hogy visszajelzéseidet bővebben is megoszd velünk, várunk a 6-8 fős fókuszcsoportos interjúra, amit személyesen és online tartunk rugalmasan választható időpontokban! Közreműködésedért cserébe egy 4 órás munkaerő-piaci kilépést segítő workshop-pal jutalmazunk meg (célok, igények megfogalmazása, önéletrajz, motivációs levél, hatékony álláskeresési technikák stb.)!


A fókuszcsoportos interjúra az alábbi linken tudsz jelentkezni május 25-ig!

Üdvözlettel,


SZTE Karrier Iroda