1170_430_honlap_3

Konnekt Live 2020!

Negyedik alkalommal rendezik meg a legszemélyesebb pályaorientációs fesztivált!

Ez alkalommal országosan, online! Tarts velünk!

SZIA!

Mi is álltunk annál a bizonyos válaszútnál, amikor mindenki csak azt kérdezte: “na, tudod már, hogy hova tovább?”. Sőt mi több, időről időre mindig feljön ez a kérdés. Egyetem után, munkahely- vagy akár pályaváltáskor, épp úgy, mint a gimi végén. A kérdések ugyanazok. Miben vagyok jó? Milyen munkában tudok kibontakozni? Milyen környezetben tudok jól dolgozni? Mi kell nekem ahhoz, hogy olyan életet éljek, amilyenre vágyom?

Mi, Konnektesek hiszünk abban, hogy ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához elengedhetetlenek a valós információk és a személyes példák. Azért, hogy ne sztereotípiák alapján legyen képünk egy szakmáról, hogy tudjuk milyen lépések vezetnek az álmunk felé, hogy találkozzunk inspiráló személyekkel, akik tágítják a látókörünket a világról és önmagunkról. Ehhez pedig egyszerű a képlet:


KÉRDEZNI KELL!


Kérdezni olyanokat, akik személyes tapasztalatot tudnak nekünk mondani arról az irányról, amiben gondolkodunk. Ezért hozunk egy helyre több mint 50 szakma képviselőjét és rengeteg inspiráló előadást, panelbeszélgetést. Hallgasd meg az életútjukat, kérdezz a szakmájukról és hozz tudatos döntést!


Úgy érzed jól jönne még egy kis extra segítség a LIVE-ra való felkészülésben? Téged is várnak HovaTovább? csapatunk pályaorientációs workshopjai november 23-án és 27-én! Részletek, az előadók névsora és még sok más a rendezvény honlapján:

https://2020.konnektlive.com/


Facebook esemény:
https://fb.me/e/B2poSEo1