Honlapra_2_79

Kérdőíves kutatás hallgatóknak és friss diplomásoknak

Hallgatóként gyakornoki helyet vagy pályakezdőként állást keresel?

Segíts nekünk egy kérdőív kitöltésével, hogy minél inkább Rád szabott szolgáltatásokkal támogathassunk!SZTE Karrier Irodaként célunk, hogy segítsük az SZTE-n tanuló hallgatókat a számukra megfelelő gyakornoki hely, illetve állás megtalálásában.


Kérdőíves kutatást végzünk, amellyel meg szeretnénk ismerni, hogy hogyan álltok neki a gyakornoki hely, illetve állás keresésének, miben látjátok e folyamat nehézségeit, miben várnátok segítséget, illetve mik az elvárásaitok a jövőbeli gyakornoki helyetekkel vagy munkahelyetekkel kapcsolatban.


Két kérdőívet állítottunk össze attól függően, hogy a munkaerőpiacra lépés mely állomásán tartotok: a gyakornoki hely vagy friss diplomásként az első munkahely megpályázása előtt álltok-e.


Ha hallgatóként gyakornoki hely keresése előtt állsz, vagy nemrég találtad meg a megfelelő pozíciót, kérünk, töltsd ki a következő kérdőívet:

https://forms.gle/sLgxHvH69Z5cbhSw9


Ha most szerzed meg a diplomád és pályakezdőként keresel állást, vagy nemrég találtál munkahelyet, kérünk, az alábbi kérdőívet töltsd ki:

https://forms.gle/E8HriEEP9CzeASxB6


A kérdőív kitöltésének határideje 2022. június 10. péntek


A kérdőívet kitöltők között SZTE Karrier Irodás ajándéktárgyakból álló ajándékcsomagokat sorsolunk ki!


E két kérdőívvel párhuzamosan a munkáltatókat is megkérdezzük a gyakornokokkal, friss diplomásokkal kapcsolatos preferenciáikról, elvárásaikról. A kutatási eredményeket megosztjuk majd veletek, hogy ti is profitáljatok belőle, pontosabban lássátok az SZTE-s hallgatókat kereső munkadók szempontjait!


Köszönjük aktív együttműködéseteket és bízunk abban, hogy már maguk a kérdések is hozzájárulnak választási szempontjaitok végig gondolásához, pontosabb megfogalmazásához! :)


az SZTE Karrier Iroda csapata