ideathon

Ideathon 4.0 by K&H

"A startup vállalkozások 42%-a azért bukik el, mert a piacnak nincs szüksége a megoldásra, amit kínál." Megmutatjuk hogyan kerüld el, hogy a Te vállalkozásod is ebbe a hibába essen!

Az Ideathon immár 4. alkalommal kerül megrendezésre nem kisebb szakmai partner közreműködésével, mint a K&H. Az Ideathon mögött álló szervezőcsapat elkötelezett abban, hogy a résztvevők ötleteit ne csak megversenyeztesse, hanem fel is készítse arra, hogy a következő szintre léphessenek. Éppen ezért az Ideathon kiemelkedik a hazai ötletversenyek közül, hiszen a résztvevők az esemény alatt képzett oktatók, és szakértő mentorok segítségével megtanulhatják a vállalkozás építés alapjait, annak buktatóit és ahhoz is receptet kaphatnak, hogy ezeket hogyan kerülhetik el.


MIT NYÚJT NEKED AZ IDEATHON 4.0 BY K&H?


Az Ideathon 4.0 by K&H ezúttal egy 3 részes programsorozat első, de önálló állomása lesz, aminek végén résztvevőként eldönthetitek, hogy szeretnétek-e velünk tovább jönni, vagy sem.


Az Ideathon 4.0 by K&H alatt a fókusz a probléma definiálásán, annak validálásán, valamint a prototipizáláson lesz, tehát elsősorban olyan csapatokat és egyéneket várunk, akik ötletükkel a nulladik fázisban vannak. Az esemény három napja alatt közös előadásokon vehettek részt, ahol megtanulhatjátok milyen eszközöket használhattok ezeknél a lépéseknél, és ezeket hogyan alkalmazhatjátok hatékonyan és helyesen. Az előadások között aztán csapatban dolgozhattok tovább, felhasználva az újonnan tanultakat is. A harmadik nap végén szakértő zsűri előtt számolhattok be az eredményekről, és értékes díjakat is kiosztunk.


2022 januárjában és februárban a programsorozat második lépéseként egy online eseménysorozat kezdődik, ahol már foglalkozunk az ötletek üzleti oldalával is, azaz kinek és hogyan lehet eladni a megoldásaitokat. Az esemény publikus lesz, tehát nem csak az Ideathonon versenyző csapatok vehetnek rajta részt, de akik úgy döntenek, hogy ezen is szeretnének részt venni, azoknak zöld utat kap a jelentkezése.


Az év eleji felkészítő alkalmak záróeseménye 2022 február végén lesz, ahol élőben pitchelhettek valódi befektetők előtt.


MILYEN ÖTLETEKET VÁRUNK?


Az Ideathon 4.0 by K&H-nek két kiemelt témája lesz, de természetesen bármely más témában is várjuk az ötletgazdákat. A témaválasztás nem befolyásolja a győzelmi esélyeket sem :)


- Időpont: 2021. november 19-21.

- Helyszín: Győr, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

- Jelentkezési határidő: november 17.

- Nyelv: magyar nyelvű

- Az esemény oldala és jelentkezés: https://ideathon2021.ticketninja.io/