GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Esettanulmányi versenyek

A versenyeket leginkább gazdasági szakirányon tanuló egyetemisták figyelmébe ajánljuk! Figyeljétek a jelentkezési határidőket, kattintsatok a részletekért!

Case Fest ötletverseny


A Case Fest egy fesztivál hangulatú esetverseny, mely keretein belül a hallgatók szórakozva sajátíthatják el az esetoldás alapjait. A verseny témája az MVM Energy Challenge, az MVM Next lakossági energiafogyasztással és fenntarthatósággal kapcsolatos problémája, erre várunk megoldásokat. A döntő fordulón a legjobb 6 csapat prezentálhat, az előadások után pedig lehetőség nyílik egy kerekasztal beszélgetés meghallgatására és a céges partnerekkel (Roland Berger, Loxon, MVM Next) való ismerkedésre is.


A verseny menete:

- jelentkezés: október 6. délig

- esetoldás: október 7-9.

- döntő: október 14.


További információ és jelentkezés: https://bit.ly/CF-reg


 Biztosítsd Be Magad! esetverseny


A Case Solvers és a MABISZ immár hatodik alkalommal rendezi meg a Biztosítsd Be Magad! esettanulmány versenyt. Az esettanulmány megoldásával a résztvevő hallgatók mélyebben is megismerhetik a biztosítói iparágat és tapasztalatot szerezhetnek az esetoldásban. A döntő fordulóban a legjobb 5 csapat prezentálhatja a megoldását a MABISZ székházban az iparág neves szakértői előtt.


A verseny menete:

- jelentkezés: október 19.

- esetoldás: október 19. – november 2.

- döntő: november 11.

- díjátadó: november 30. (MABISZ konferencia)


További információ és jelentkezés: https://bit.ly/3DpAXRo