Honlapra_2_45

Építs sikeres vállalkozást itthon! - START Program

A Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal közös ösztöndíj programjára 18-35 év közötti fiatalok újító vállalkozásötleteit várják a szervezők. A pályázatra 3 fő témában lehet jelentkezni. A bejutó 20 pályázat szakmai mentorálást és 3.000.000 Ft kezdőtőkét szerez a vállalkozás megalapozásához.


Építs sikeres vállalkozást itthon!


Van egy szuper megoldásod, ami hasznos lehet a társadalom számára? Pályázz a Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal ösztöndíj programjára, és személyre szabott mentorálás segítségével fejlődhetsz!

Téged keresünk, ha 18-35 éves vagy, és akár kezdetleges, technológiai alapú termék- vagy szolgáltatásötlettel állsz elénk. Tanulj kiváló szakemberektől, szerezz értékes kapcsolati hálót a START Program keretében!


Az alábbi témákban várjuk a pályázatokat:


ÚJRAKEZDÉS: A járvány gazdasági szemléletváltást eredményezett a világban. Hozz innovatív ötletet a koronavírus utáni időszak újratervezéséhez!

GENERÁCIÓS ÖSSZEFOGÁS: A fiatalok és az idősebb korosztály együttműködése gyakran kihívásokkal teli. Segítsd a párbeszédet egy szuper ötlettel!

ONLINE VAGY OFFLINE? Keresd, hol húzódik és lépd át a kettő közötti határt! Oldd meg online az offline problémákat!


Mit nyerhetsz a programban?


• Nyertes pályázatonként bruttó 3.000.000 Ft kezdőtőke vállalkozási ötleted megalapozásához, összesen 20 pályázó részére

• A képzést, mentorálást követően részvétel a Demo Day-en, ahol a legjobb 2 pályázat további bruttó 5.000.000 Ft támogatásban részesül

• 2 hónapon keresztül intenzív felkészítésen veszel részt workshopok, és személyes mentorálás formájában


Jelentkezz április 1-ig a Start Programba!


További információ és jelentkezés: https://startprogram.designterminal.org/