Honlapra_49

EcoSim - International Business Simulation Competition

Egy vadonatúj versenyt mutatunk be nektek egy izgalmas üzleti szimulációs koncepcióval! Hívd meg a barátaidat, alakíts nyerő csapatot és vezesd sikeresen a virtuális technikai cégedet!

Üzleti Szimuláció


Az International Business Simulation Competition során a SmartSim szimulációnkat vetjük be, mely az angol mellett magyar, szlovák és román nyelven is elérhető. Az okostelefonokat, tabletet és laptopot gyártó globális vállalatot modellező szimulációban a teljesítményt az eredményességi index méri, melyben a profit mellett a termelésmenedzsment, a vevői és a munkatársi elégedettség is benne van.


Jelentkezés


A 3 fős csapatok számára a regisztrációs díj 120 EUR (NIBS tagiskolák diákjai számára 80 EUR). Több egyetem már nevezett, vagy tervez nevezni csapatokat, de van példa szponzorvállalat támogatásával történő nevezésre is.


Díjak


A regisztrációs díjbevétel 14%-át fordítjuk a nyereményekre és további 6%-ot a top 3 csapat által választott karitatív szervezet számára adományozzuk. Emellett minden döntős csapat egyetem 1 éves EcoSim szimulációt nyer.


Részletek:

Verseny Facebook oldala.
EcoSim Facebook oldala.