Honlapra

DIAGEO Infuse Program

Teremts egy olyan jövőt, amit érdemes megünnepelni! Csatlakozz a Diageo Budapesthez!


Mit várhatsz a programtól?


Programunk célja, hogy korai karrier lehetőséget biztosítsunk olyan fiatal tehetségek számára, akik 2023 februárjában vagy az ezt megelőző 1 évben szereztek diplomát pénzügyi vagy közgazdász területen. 2023 március végén startolunk és egy igazi karrier utazás vár rád, ahol különböző pozíciókban és a Diageo különböző területein próbálhatod ki magad.


Hogyan épül fel a program?


A kiválasztási folyamat után a Program egy 3 hetes Bootcamppel indul, ahol szakértő trénereink és senior kollégáink felvérteznek téged minden szükséges tudással technikai és soft skill területeken egyaránt, valamint megismerkedhetsz a Diageo működésével is.


A kezdő lépések után feltérképezheted a Diageo különböző területeit és speciális tréningeken vehetsz részt. A legizgalmasabb rész ez után következik: a gyakorlatban mélyítheted tovább megszerzett tudásod a Diageo csapataival szoros együttműködésben pénzügy, kereskedelem, beszerzés vagy HR területen.


Mit kínálunk?


● személyes és szakmai készségeid fejlesztését szakértői tréning csapataink támogatásával

● megtapasztalhatod a valós üzleti világot és annak működését

● különböző szakmai területeket ismerhetsz meg

● multinacionális vállalat 54 nemzetiséggel, sokszínű és befogadó kultúrával

● menő rooftop bar a város felett

● feltöltődhetsz a konditermünkben


Mire van szükséged a jelentkezéshez?


● 2023 februárjáig pénzügyi, közgazdász vagy azzal egyenértékű diplomát szerezz és legyél elérhető 2023 március 29-től

● érdeklődj az alábbi területek egyike iránt: pénzügy, kereskedelem, beszerzés, HR operáció

● folyékony angol nyelvtudás

● egyéb európai nyelv ismerete előnyt jelent

● kiváló numerikus és elemző képesség

● korábbi munkatapasztalat nem szükséges a jelentkezéshez


Miért dolgozz nálunk?


A Diageo budapesti irodája 2002-ben nyitotta meg kapuit. Világszerte vezető szerepet töltünk be a prémium italok kategóriában és nálunk olyan ismert márkákkal dolgozhatsz együtt, mint a Johnnie Walker, a Guinness vagy a Tanqueray. Irodánkban 54 nemzetiség és 10 subgroup van jelen, akikkel bármikor megihatsz egy kávét, vagy (munka után) egy koktélt a rooftop bárunkban. Célunk, hogy olyan jövőt teremtsünk, amit érdemes megünnepelni!

Ha kíváncsi vagy hogy telnek mindennapjaink, checkold a Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/DiageoBudapest és a weboldalunkat: https://www.diageo.com 


Teremts egy olyan jövőt, amit érdemes megünnepelni! Csatlakozz a Diageo Budapesthez! https://bit.ly/Diageo_Infuse_Program