Honlapra_8

Available opportunities at Dynamic Technology Lab Pte Ltd.

Dynamic Technology Lab Pte Ltd (“DTL”) is a quantitative hedge fund established in Singapore and engages in global securities trading with multiple asset classes. As a tech-focused Licensed Fund Management Company under the Monetary Authority of Singapore, DTL is dedicated to producing strong consistent returns for its investors by relying on mathematical and statisticalmodels to drive its investment process.

(Infra) Full-stack Developer Intern_Remote

C++ Developer

C++ Developer Intern_Remote

Full-stack Infrastructure Developer

Fundamental Quantitative Researcher Intern_Remote

Fundamental Quantitative Researcher

Quantitative Researcher Intern_Remote

Quantitative Researcher

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!