Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek, Események  --  Hírek







2014. március

Épület

 

Az új 265 ágyas épület használatbavételi engedélye 2014. február 28-án kiállításra került, a kapcsolódó hiánypótlások még zajlanak.

 

A 410 ágyas klinika tűzvédelmi rendszere kialakítása miatti komplex átalakításának, valamint a csőposta rendszer kiépítésének tervezői egyeztetései a szakma képviselőivel közösen zajlanak. A 410 ágyas klinika átalakítással érintett egységeinek a 265 ágyas klinikai szárnyba történő átköltözésének előkészítése elkezdődött.


Eszközbeszerzés

 

Szerződéskötésre került sor a lézernyomtatók, a diagnosztikai eszközök, a sterilizáló eszközök beszerzések rész-ajánlati köreiben. A 265 ágyas klinika bútorbeszerzésében zajlanak a belső egyeztetések.

 

Kommunikáció

 

Az SZTE TV SzemeSZTEr című magazinjában PR riport jelent meg az elkészült, új 265 ágyas klinikai tömbről. A riportban bemutatásra került a teljes projekt, az elkészült épület, valamint a beszerzésre kerülő orvos technológiai eszközök, amelyek együttesen hozzájárulnak a gyógyulási esélyek növeléséhez és lehetőséget teremtenek a megfelelő színvonalú orvosi ellátáshoz.

Infoblokk3_ERFA uszt_logo_rgb