Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek, Események  --  Hírek







2013.december


Épület

Az új épület használatbavételi engedélyezési eljárása tovább folytatódik ebben a hónapban is.

A 410 ágyas klinika D és E szárnyának átalakítási munkálatai (II. ütem) - az eredeti projekt ütemezéshez képest később - tervezetten 2014. első félévében megindulhat. A Szegedi Tudományegyetem az aktualizált kivitelezési ütemtervet Vállalkozóval a 2. sz. szerződés módosításban rögzítette és IH jóváhagyást követően azt 2013.12.09-én a felek aláírták. A nagyprojekti szerződés aláírását követően a 410 ágyas klinika tűzvédelmi rendszerének kialakítása miatti komplex átalakítás, valamint a csőposta rendszer kialakítás tervezői egyeztetései elkezdődtek.

 

Eszközbeszerzés

Befejeződött a labordiagnosztikai eszközök és a terápiás eszközök rész-ajánlati köreinek közbeszerzési eljárásai, illetve nyílt beszerzési eljárás során 120 db hűtőszekrény és az információbiztonsági irányítási rendszer tanúsítására is sor került. Folyamatban van a sterilizáló eszközök, a diagnosztikai eszközök, a zártláncú medikai közvetítő televízió hálózat, a betegirányítási rendszer, valamint a lézernyomtatók beszerzése. Előkészítés alatt áll a 265 ágyas klinika bútorzatának beszerzése.

 

Kommunikáció

Decemberben nyomtatott sajtó megjelenésre került sor a Kórház c. havilapban, valamint megtörtént a promóciós ajándéktárgyak legyártása.

Infoblokk3_ERFA uszt_logo_rgb