Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek, Események  --  Hírek







2012. január - február

A kivitelezői szerződés január 12-i aláírását követően a FERROÉP Zrt. és az AKTÍV Kft. alkotta konzorcium megkezdi a munkálatokat. Organizációs terv készül, melyet jóváhagyásra előterjeszt a kivitelező.

 

A munkaterület átvételét és lehatárolását követően, első lépésként a klinika parkolójának áttelepítését végzik el. Elbontják a helikopter leszállót, illetve a 410 ágyas klinika gazdasági bejáratához tartozó utat és kapcsolódó parkolót is. Ezután megkezdődik a próbacölöpök és segédcölöpök előkészítése a majdani terhelési vizsgálatokhoz. A teljes építési terület előkészítése során az érintett közművezetékeket is feltárják.

 

A 410 ágyas épület felújítási munkálatainak megkezdése előtt a központi öltöző az 5. emeletre költözik. Az épület 1. emeleti „A” és „B” szárnyának átadását megelőzően a kivitelezővel megtörténik a terület bejárása, majd az orvos-szakmai vezető segítségével elkészül az organizációs terv.

 

Az épület beruházással párhuzamosan az épülő új klinikai szárny eszközbeszerzéseinek előkészítései is folynak. A panelműtő rendszer közbeszerzési ajánlati felhívására beérkezett ajánlatok bontására február közepén kerül sor. Ezt követően történik a beérkezett ajánlatok szakmai értékelése.


P2280015 P2280040
P2280002 P2280008


Infoblokk3_ERFA uszt_logo_rgb