almamaterweekend

2023. június 10-én, szombaton délelőtt végre ismét Alma Mater Weekend és Sportnap.


Tavaly visszatértünk a megszokott elemekkel, színes forgataggal, de újabb programokat is találtunk ki, hogy egy fergeteges nappal ünnepelhessünk újra közösen, így a megszokott jó hangulattal és sportos nappal idén is várunk!

Ezen a sokszínű SZTE-s programon babzsákokkal, pihenőhelyekkel, jókedvvel készülünk számotokra, hogy egy jót beszélgethess, mint régen. Ha pedig megéheznétek, megszomjaznátok, már nem kell a boltig mennetek, a GasztroKertben finomságokat, frissítőket, ha biztosra mennél előre piknik-kosarakat is vásárolhattok! Szervezd ki a szombati ebédet az Alma Weekendre, és légy megint felszabadult egyetemista!

Ismét lesz GasztroMater, egyetemi főzőverseny a megszokott módon: karokat, intézeteket képviselő csapatok mérhetik össze tudásukat a bográcsos ételek területén az Aranyfakanál Díjért.

Míg a felnőttek beszélgetnek, a gyerekek szórakoztatásáról ismét menetleveles gyerekfoglalkoztató kavalkád gondoskodik. Színes buborékok, ugrálóvár, kézműveskedés, társasjátékok, óriáskirakó, zöld út, mini-ninja pálya, sportágválasztó, henna és arcfestés, még leírni is sok. Minden szereplő megígérte, hogy a fellépés után velünk marad egy kicsit, így a gyerekek kipróbálhatják, milyen zsonglőrködni, milyen cheerleader-nek lenni, és milyen magasra ugrik a Kangoo cipőben. Velünk lesznek sportolók, csapatok, hogy közelebb hozzuk a gyerekekhez a sportágakat. Üzenjük nekik, hogy próbáljatok ki mindent, és gyűjtsétek a pecséteket, mert idén is izgalmas és értékes nyeremények várnak benneteket!

Várunk mindenkit, aki velünk Lépte meg az elmúlt időszakban a tavaszi kihívás kilométereit, mert a nyereményeső itt vár rátok. Próbáljátok ki a sportokat egyéniben!

További részletek: hamarosan ….
A 2023-as Alma Mater Weekend és Sportnapon az egyetem dolgozói, alumni tagjai és hallgatói, valamint vendégei számára a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A regisztrációról hamarosan








Kövess minket


Hírek

33add887-221a-488d-8da5-a57a56055fd5

egyéni verseny hallgatók számára

2024.04.25. (csütörtök) 19:00– 21:30

boritoismered

2024. 04. 23., kedd 17:30

Sportközpont, Alakuló tér