szte100szept22borito

Nagy sikerrel zárult az SZTE 100 - Egy Sportos Nap


Az SZTE Sportközpont és Sportiroda munkatársai, mint főszervezők, valamint a Testnevelési és Sporttudományi Intézet, mint társszervező éves munkájuk kiemelt eseményeként, az Egyetemi Centenáriumi programsorozathoz és az Egyetemi Sport Nemzetközi Napjához kapcsolódva, "Egy Sportos Nap"-ot szerveztek.

E nap üzenete: Egyetem a városban – ezáltal egyik legfontosabb célkitűzése, hogy Szeged város lakossága is megérezze azt a lüktetést, amit az egyetemi sportélet adhat.
A rendezvény időpontja: 2021. szeptember 22
Helyszíne a Dugonics tér, a Rektori Hivatal előtti terület volt.

Fókuszban tartva az SZTE 100 éves évfordulóját, a rendezvény az egyetemi sport sokszínűségébe nyújtott bepillantást.

Elképesztően ügyesek voltak a résztvevők, hiszen 100 perc alatt több, mint 130 km-t futottak, leeveztek 100 km-t, valamint még a szökőkutat a Fit World Fitnesz oktatói segítségével is megtáncoltatták a hallgatók, a ritmust hozzá pedig az SZTE BBMK zenekara adta. Velünk voltak az SZTE olimpikonjai és még a szegedi sportegyesületek is, akiktől számos érdekességet megtudhattunk.

Gratulálunk mindenkinek, aki a teljesítette a helyszínen a feladatokat és még egyszer az SZTE 100 kihívás teljesítőinek is!

További részletek:

https://u-szeged.hu/sztehirek/2021-szeptember/utcara-vitte-sportot?objectParentFolderId=19396&fbclid=IwAR2w8Si_1AflxY-B0pYs-AdvfaNqDiJEehKuj9wvTLfyyBW_Iovo9V4jolI

Készen álltok? Készültünk nektek egy kis filmmel, ugyanis szeptember 22-én lezártuk az SZTE kihívást, valamint az SZTE legsportosabb centenáriumi eseményével indítottuk az őszi félévet.A rendezvény szponzora a Goodwill Pharma és a Dechatlon.

Főszervező egység : SZTE Sportközpont, Sportiroda

Szervezők: Fekete György (SZTE Sportstratégiai referens), Ferentzi- Almási Dóra, Ocskó Tímea, Petrovicsné Tejes Edit, Szász Róbert ( SZTE Sportközpont, Sportiroda)

Társszervező egység: Testnevelési és Sporttudományi Intézet

SZTE-s Együttműködő egységek: SZTE Alma Mater, SZTE+, BBMK zenekar, 12 kar képviselői, hallgatói, EUGLOH (European University Alliance for Global Health)

goodwil
dechatlon