7da6440d-d151-4631-9ca5-74997adaf403

Kritérium testnevelésre vonatkozó kötelezettségek - 2021/2022 I. félév

Gyakorlati testneveléssel indul a félév!




Kedves Hallgatók!

Sok szeretettel köszönti Önöket az SZTE Sportközpont, belépve a 2021/2022-es tanév I. szemeszterébe. Mint a legtöbb magyarországi egyetemen, a testnevelés Egyetemünkön is kötelező tanulmányaik bármely két félévében, amely az SZTE-n hozzávetőlegesen 50 sportágat foglal magába, legyen az akár vizi, szárazföldi, vagy jeges mozgásforma. Az SZTE Sportközpontja biztosítja mindezt, ami a Hattyas sor 10. szám alatt található.
 
A testnevelés 0 kredit értékű kritériumtárgy, 2 félév teljesítése kötelező.

Az őszi szemeszter jelenléti kontaktórákkal indul, a különböző testnevelés órák helyszíneit, időpontját megtalálják a Neptun rendszerben, a kurzus információban. Az adott kurzusokkal kapcsolatban kurzusinformációt a Coospace felületén kaphatnak, akár a kurzus teljesítésről, órapótlásról, stb. legyen szó. A szemeszter folyamán, az óralátogatás a járványügyi helyzetet figyelembe véve módusulhat, mindezt a különböző fórumainkon – Facebook, Instagram, honlap, és a Coospace felületén időben tudatjuk a hallgatókkal.

Ezen felül, ha bármilyen kérdés felmerül Önökben, kérem először a Sportközpont honlapján található Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) dokumentumot tanulmányozzák, ahol számos kérdésükre megtalálják a választ, például sportolói kikérő – aktív sportolás esetén, kreditátvitel, utólagos le/feljelentkezés, és sok más esetben is segítséget nyújthat. Kérvények, nyomtatványok pedig a Kritérium testnevelés Kikérők/Technikai kurzusok menüpont alatt található, ezzel kapcsolatban felmerülő kérdések esetén is segít Önöknek a GYIK!


 
Sikeres sportos félévet kívánunk!
dr. Tokodi Margaréta
SZTE Sportközpont igazgató
Szeged, 2021.08.30.
 








Kövess minket


Hírek

sztesarkany

Hallgatói esemény!

Víz, Sport, Buli, Közösség!

floorballborito

Hallgatói esemény

2024. április 04. 19:00-22:00