vagva


Hallgatói tájékoztató

Kritérium testnevelésre vonatkozó kötelezettségek az online oktatásban


2020/2021 II. félév


 

Az online oktatás végével, amennyiben az oktatás normál rendre áll vissza, a kurzusok a kiírt időpontban valósan megtartásra kerülnek. A kurzus felvételénél, az óraütközések elkerülése végett, ezt vegyék figyelembe!

A testnevelés 0 kredit értékű kritériumtárgy, 2 félév teljesítése kötelező.

A megváltozott körülményekre való tekintettel a testnevelés online teljesítésének feltétele és követelménye az alábbiakban olvasható.


  1. A hallgató az általa felvett kurzushoz tartozó CooSpace színtéren kap tájékoztatást a félév teljesítésével kapcsolatban.
  2. A hallgató köteles felvenni a kapcsolatot az oktatóval a CooSpace-n megjelölt időpontban és módon.
  3. A szorgalmi időszak első két hetében (2021. február 8-19.) a felvett óra idejében, CooSpace BBB vagy Zoom csoportos hívás keretein belül, a kurzus oktatója tájékoztatót tart a félév teljesítésével kapcsolatban. A meghirdetett óra időpontjában csatlakozhatnak a 20-30 perces, élő csoportos beszélgetéshez.
  4. A fennmaradó 12 hét során a hallgatónak 10 heti testedzését kell rögzítenie, a félév sikeres teljesítéséhez.
  5. Az online oktatás szorgalmi időszakában hetente minimum 1x45 perc vagy heti 3x20 perc aktív testmozgás szükséges a félév elfogadásához, amit dokumentálni kell és hetente feltölteni, az oktató által meghatározott időben és módon, a CooSpace felületre. A teljesítéseket mindig az adott héten (hétfő 8:00 – vasárnap 23:55) van lehetőség feltölteni.
  6. Az oktató heti rendszerességgel edzéstervet, javaslatot, ajánlást ad a kurzusain szereplő hallgatóknak.



Teljesítési lehetőségek:

  • futás illetve kerékpározás rögzítése telefonos applikáció segítségével (a beküldő képernyőképen látszani kell a teljesítés időpontjának, időtartamának, távolságának és tempójának) vagy
  • edzésnapló beküldése

A hallgató a hét folyamán saját időbeosztásának megfelelően végezhet testedzést, ezek alapján nem lehetséges sem előre, sem utólag teljesíteni az adott hét edzésfeladatait.

Továbbiakban a felmerülő kérdéseikre választ a Sportközpont honlapján található Gyakran Ismételt Kérdések dokumentumból, valamint a kurzusért felelős oktatótól kaphatnak.

 

Sikeres és sportos félévet kívánunk!

SZTE Sportközpont

Szeged, 2021.01.22.

.





Kövess minket


Hírek

33add887-221a-488d-8da5-a57a56055fd5

egyéni verseny hallgatók számára

2024.04.25. (csütörtök) 19:00– 21:30