SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


EPAM_pr_cikk

Bemutatkozik az EPAM


Tanulmányaidat informatikai területen folytatod és szeretnél tapasztalatot szerezni a világ egyik leggyorsabban növekvő szoftverfejlesztő cégénél?


Csatlakozz a 6 hónapos, gyakorlatorientált EPAM Java Mentoring programhoz, és tanulj nemzetközi projektjeink vezető szakembereitől! A program elvégzése után akár állásajánlatot is kaphatsz az EPAM-nál.


Ha úgy érzed, már tudsz programozni egy tetszőleges objektum-orientált programozási nyelven, de már az egyetem alatt szeretnél “on-the-job” tapasztalatot szerezni, esetleg már végeztél, de mélyíteni szeretnéd az ismereteidet, akkor ott a helyed az EPAM Mentoring Programjában.


Hogyan működik?

Egy kiválasztási folyamat során kerülsz be a programba, majd a képzés alatt egy dedikált mentort kapsz magad mellé, aki folyamatosan segíti a szakmai fejlődésed. Menet közben tesztek kitöltésével mérjük, hogyan haladsz a programban.

Az EPAM Java Mentoring Programról bővebben itt olvashatsz és jelentkezhetsz!


Miért válaszd az EPAM-ot?

Nemzetközi ügyfeleink digitális transzformációját elősegítő, platformfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó cég vagyunk és az IT szektor egyik leggyorsabban növekvő cégeként tartanak számon. A cég növekedésével együtt fejlődnek kollégáink is, hiszen a legújabb technológiákkal dolgozunk és kollégáinknak többszáz tréninghez van hozzáférése. Magyarországon több, mint 60 aktív ügyfelet szolgálunk ki 100-nál is több projekt keretében. Szakmai közösségek sokaságának adunk otthont a Community-Z platformon, ezenkívül sport- és szabadidős csapatainkban is várjuk az új kollégákat. Az ötletembereket pedig tárt karokkal várják innovációs műhelyeink, az EPAM Garázs, és a VR Lab.


A járvány következtében nemcsak a munkahelyi szokások, hanem a munkavállalási szempontok is megváltoztak és az otthoni munkavégzés szerepe felértékelődött. Az EPAM rugalmasan kezeli a munkavégzés helyszínét, lehetőség van a távmunkára, így az ország minden tájáról várjuk a jelentkezőket nyitott pozícióinkra, melyeket az EPAM karrier oldalán tekinthetsz meg: https://epa.ms/JobsSzeged


Hogyan készülj az interjúra?

Az EPAM Life In Tech blogján összegyűjtöttük, hogyan is érdemes készülni egy online állásinterjúra. Olvasd el a bejegyzésünket itt!

Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan zajlik egy EPAM-os állásinterjú, hallgasd meg erről készült podcastjeinket itt és itt!

Ha pedig szeretnéd tudni, hogy milyen zenét szeretnek hallgatni az EPAMosok, kövesd a kéthetente megújuló Spotify playlistünket.


Maradt még kérdésed?

Csatlakozz az SZTE Online Karrier Napokon az EPAM színteréhez a Coospace-ben és hallgasd meg április 13-án kedden 15 órától előadásunkat az EPAM-ról és a Java Mentoring Programról.

Az 1993-ban alapított USA központú EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) mára a világ vezető szoftver- és platformfejlesztési megoldásokat kínáló cégévé vált. Fő tevékenysége a nemzetközi, piacvezető ügyfelek digitális transzformációját elősegítő informatikai platformok fejlesztése, szoftveralapú komplex megoldások bevezetése a kapcsolódó tanácsadási tevékenységekkel együtt. Több mint 41 000+ szoftvermérnökkel dolgozik a világ 35+ országában, 4 kontinensen. Magyarországon, amely egyben a közép-kelet európai központja, közel 1 700 főt alkalmaz Budapesten, Debrecenben és Szegeden működő irodáiban. A New York-i tőzsdén jegyzett EPAM számos elismeréssel rendelkező dinamikusan fejlődő cég, amelynek ügyfelei között több Fortune 500 vállalat is megtalálható.