Bezár

Hírarchívum

1200x630_1

Arass sikert a kombájn tervezés terepén!

Arass sikert a kombájn tervezés terepén!

2023. október 09.
1 perc

A CLAAS Hungária Kft. versenyt hirdet 2-5 fős mérnökcsapatok számára, akik a különleges kihívások és tapasztalatok mellett nagyszerű nyereményekkel is gazdakodhatnak. A versenyre történő jelentkezés határideje: 2023. október 20.

CLAAS – UniTech Mérnökverseny 2023-2024


Újabb izgalmas versennyel várja a hallgatók jelentkezését az őszi félévben CLAAS Hungária Kft. csapata. A CLAAS-UniTech Mérnökversenyének feladata egy saját kombájn megtervezése lesz megadott követelmények alapján.


Az elkészült terveket a CLAAS szakemberiből álló zsűri fogja értékelni és a legjobb 10 terv kiválasztásra kerül, amit aztán a csapatok meg is építhetnek és a döntőben le is tesztelhetnek. Mind ehhez, hogy valósággá is tudjon válni a CLAAS szakmai és anyagi (750 euró/csapat) támogatást biztosít a csapatok részére.


A szakmai tapasztalatok és kapcsolatok mellett még értékes nyeremények is várnak a csapatokra.


Díjak:

• 1. helyezett csapat: Németországi CLAAS kombájn gyárlátogatáson vehet részt egyéb szakmailag érdekes programelemekkel egybekötve

• 2. helyezett csapat: 1500 euró a csapatnak

• 3. helyezett csapat: 1000 euró a csapatnak

• Különdíj: Aratási gyakorlaton való részvétel Magyarországon CLAAS kombájnnal


Kik jelentkezhetnek?

2-5 főből álló csapatok jelentkezhetnek. Felsőoktatási intézményben tanulók, illetve 2022-ben és 2023-ban végzett frissdiplomások számára is elérhető a verseny. Akár különböző intézményből érkezők is alkothatnak egy csapatot.


Jelentkezni 2023. október 20-ig lehetséges.

További információk a versennyel kapcsolatban a www.unitechcompetition.com weboldalon találhatóak.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek