Bezár

Hírarchívum

Kötetlen beszélgetéssel egybekötött Pro Scientia Aranyérmes hallgató szakmai előadása az SZTE Mérnöki Karán

Kötetlen beszélgetéssel egybekötött Pro Scientia Aranyérmes hallgató szakmai előadása az SZTE Mérnöki Karán

2020. szeptember 14.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar Tudományos Diákköri Tanácsa 2020. szeptember 10-én a kar Pro Scientia Aranyérmes hallgatójának, Szerencsés Szabolcsnak a közreműködésével kötetlen beszélgetéssel egybekötött szakmai előadást szervezett.

Az esemény rendhagyó módon online került lebonyolításra. A rendezvény célja a hallgatóság motiválása és későbbi bevonása a tudományos diákköri munkába.

Dr. habil. Zsótér Brigitta egyetemi docens, a Mérnöki Kar tehetséggondozásért felelős dékáni megbízottja köszöntötte az online rendezvényen megjelentek.

 

 

Felkérte Joóné Muhi Piroskát, a kar Tudományos Diákköri Tanácsának titkárát, hogy ismertesse, mit kell tudni a Pro Scientia Aranyéremről és az Aranyérmesek Társaságáról.

 

 

Ezt követően a meghívott előadó, Szerencsés Szabolcs megtartotta szakmai előadását. Az esemény végén az érdeklődő hallgatók kötetlen beszélgetést kezdeményezhettek vele.

 



 

A rendezvény finanszírozásában közreműködött az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetségprogram „A hazai Tudományos Diákköri műhelyek rendezvényeinek támogatása” című és NTP-HHTDK-19-0001 számú pályázaton keresztül.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek