Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2023/PM12995

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE SZAOK Egyetemi Bérlakások Szeged, Szatymazi utca 16-18. szám alatt 2 db lépcsőház nyílászáróinak cseréje
Ajánlat sorszáma: SZTE/2023/PM12995

Ajánlattételi határidő: 2023. március 30 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A munkaterület igazolt átadását követő 60 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés tárgya: SZTE SZAOK Egyetemi Bérlakások Szeged, Szatymazi utca 16-18. szám alatt 2 db lépcsőház nyílászáróinak cseréje.

Teljesítési határidő: A munkaterület igazolt átadását követő 60 naptári nap.

Tervezett teljesítési idő: 2023. június

 

A beszerzés rövid ismertetője: A meglévő homlokzati nyílászárók bontása. Bejárati ajtók, bejárati szélfogó ajtók, hátsó bejárati ajtók, lépcsőházi ablakok, folyosó ablakok. Kávák előkészítése új nyílászárók fogadásához. Konszignáció szerinti új nyílászárók legyártása és helyszíni elhelyezése, szegőzés, párkányok elhelyezése, kapunyitók átszerelése. Bontott anyagok, törmelék elszállítása.

 

A mindösszesen vállalási árat a mellékelt felolvasólapon kérjük megadni. Kérjük, hogy ajánlatához kitöltve csatolja a mellékelt átláthatósági nyilatkozatot is.

 

Általános előírások: ld. csatolt műszaki leírás


Átadáshoz szükséges dokumentumok:

  • Kivitelezői nyilatkozat.
  • Beépített anyagok teljesítmény nyilatkozatai (Magyar nyelvű).

 

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy ajánlatukat a helyszín ismeretében kérjük megadni.

Az érvényes ajánlatadás feltétele a helyszíni bejáráson való részvétel.

Kapcsolattartó az Intézet részéről: Kapás István Gondnok, +36-30/ 333-9130, kapas.istvan@med.u-szeged.hu

Helyszíni bejárás időpontja: 2023. március 27. (hétfő) 10 óra

Helye: 6724 Szeged, Szatymazi utca 16. főbejárat

 

A helyszíni bejáráson részt vevők szakmai kérdéseiket a helyszíni bejárást követő 24 órán belül írásban tehetik fel, melyeket a Megrendelő 24 órán belül (munkanapokon) együttesen megválaszol és az ajánlati felhívásban publikál.


Vállalkozó kizárólag: 1 db előleg számla a nettó vállalási ár 30 %-a.

Előlegszámla benyújtására a szerződés hatálybalépését követően van lehetőség.

1 db végszámlát nyújthat be a munkálatok 100 % készültségi fokánál.

A teljes Létesítmény befejezése, és átadása, a 191/2009.(IX.15.) Korm. rend. 33.§-ban meghatározott nyilatkozatok, dokumentumok, tanúsítványok, igazolások és útmutatók Megrendelő részére történő hiánytalan átadása után nyújtható be a bruttó átalány vállalkozói díjra.

 

A számlák fizetési határideje: előlegszámla 15 nap.

végszámla 30 naptári nap.

Megrendelő előteljesítést elfogad.

 

Ajánlattételnél lehetőség van zip , rar és egyéb tömörített fájlformátumban történő feltöltésre is. Illetve adott esetben egy Ajánlattevő több fájlt külön - külön (egyesével) is fel tud tölteni. Tájékoztatjuk az Ajánlattevőket, hogy a feltöltésekről nem kapnak automatikus választ.

Letölthető állományok:
atlathatosagi_nyilatkozat_szte.docx
felolvasolap.doc
Műszaki leírás.docx
Építési-Kivitelezési szerződés tervezet_Szatymazi u. bérlakás nyílászárók_mód.docx
1.sz. melléklet_Nyílászáró konszignáció.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlattételi felhívás részét képezi az építési-kivitelezési szerződéstervezet, melyet Ajánlattevő benyújtott ajánlatával automatikusan elfogad. Amennyiben a szerződéstervezetet illetően annak tartalmi elemeivel kapcsolatban kérdése merül föl, azt még az ajánlattételi határidő lejárta előtt kérjük írásban az ügyintéző felé jelezni (E-mail: danyi.andrea@gmf.u-szeged.hu).

 

Felmerülő szakmai kérdések esetén kapcsolattartó:

Stammer Árpád, Tel.: +36-62/544-150; E-mail: stammer.arpad@gmf.u-szeged.hu

Kérjük, hogy a kiírással kapcsolatosan felmerülő szakmai kérdéseket a megadott szakmai kapcsolattartó mellett a nyílt ajánlattételi eljárás ügyintézője részére (e-mail: danyi.andrea@gmf.u-szeged.hu) is feltétlen küldjék meg!


Jelen nyílt ajánlattételi eljárásban csak közbeszerzési értékhatár alatt köthető szerződés. Az ezt meghaladó ajánlatok értékelése során ajánlatkérő figyelemmel lesz a közbeszerzési törvény becsült érték megállapítására vonatkozó előírásaira, és adott esetben erre tekintettel az eljárás eredménytelenítéséről határoz.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Darvas Imre, irodavezető

darvas.imre@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Stammer Árpád, építész műszaki ellenőr SZTE Műszaki Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 544-150, +36 (62) 544-000/4150

email: stammer.arpad@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Alp-Favill '96. Kft.
Nyertes ajánlati ár: 6 671 417,-Ft+ÁFA