Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PM12714

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Digitális Oktatási Központ részére (6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 32-34. hrsz.: 3482) – Klímakockázati tanulmány elkészítése a Klímakockázati útmutató alapján
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PM12714

Ajánlattételi határidő: 2022. november 17 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződés hatálybalépésétől számított 42 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Digitális Oktatási Központ részére (6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 32-34. hrsz.: 3482) – Klímakockázati tanulmány elkészítése a Klímakockázati útmutató alapján

Tanulmánykészítéssel érintett helyszín: 6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 32-34.

 

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem Digitális Oktatási Központ - 6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 32-34. számú épület energetikai célú felújítását tervezi. A beruházáshoz igénybe veszi az RRF-2.1.2-21 pályázatot, melynek felhívása előírja a felújítással kapcsolatban a kötelezően elvégzendő felmérések között egy fizikai klímakockázati értékelés készítését, melyben ki kell térni az azonosított kockázatok megfelelő kezelésére.

Fel kell tárni a projektnek az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodási potenciálját, és biztosítani kell, hogy a projekt ellenálló legyen az éghajlatváltozással és a természeti katasztrófákkal szemben. Mérlegelni kell, hogy a projekt megvalósítását vagy eredményét veszélyezteti-e extrém időjárási esemény, pl. árvíz, szárazság, forróság, tűz, vagy más időjárási kockázat.

Az értékelés elkészítéséhez a Klímakockázati Útmutató nyújt segédletet, amely a következő linken érhető el és annak használata kötelező:

https://www.palyazat.gov.hu/tmutat-projektek-klimakockzatnak-becslshez-s-cskkentshez

A beruházás elvárt eredménye a közvetlen és közvetett ÜHG-kibocsátást az előzetes kibocsátásokhoz képest minimum 30%-al történő csökkentése.

A klímakockázati értékeléssel érintett épület tervezési feladata a mellékletben áll rendelkezésre.

 

A tanulmányt 2 példányban papír alapon és 1 példány digitális formátumban kérjük átadni.

 

Általános előírások: ld. csatolt műszaki leírás


Az ajánlatadásnak nem feltétele a helyszíni bejáráson való részvétel, de igény esetén lehetőség van egy alkalommal az érintett épületet előre egyeztetett időpontban megtekinteni.

 

A mindösszesen vállalási árat a mellékelt felolvasólapon kérjük megadni. Kérjük, a mellékelt átláthatósági nyilatkozatot az ajánlatukhoz csatolni.

 

A helyszíni bejáráson részt vevők szakmai kérdéseiket a helyszíni bejárást követő 24 órán belül írásban tehetik fel, melyeket a Megrendelő 24 órán belül (munkanapokon) együttesen megválaszol és az ajánlati felhívásban publikál.

 

Teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötéstől számított 42 naptári nap.

 

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Darvas Imre, irodavezető; darvas.imre@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Flach Árpád, ügyvivő-szakértő SZTE Műszaki Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel.: +36301746971; email: flach.arpad@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.



Letölthető állományok:
Atlathatosagi_nyilatkozat.docx
Felolvasólap - BTK Petőfi Klímakockázati értékelés.doc
Megbízási szerződés-tervezet_klímakockázati tanulmány.docx
1.sz. mell._Útmutató és módszertani leírás.zip
2.sz. mell._Tervezési program - BTK - Oktatási épület.pdf
Műszaki leírás - BTK Petőfi Klímakockázati értékelés.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlattételi felhívás részét képezi a megbízási szerződéstervezet, melyet Ajánlattevő benyújtott ajánlatával automatikusan elfogad. Amennyiben a szerződéstervezetet illetően annak tartalmi elemeivel kapcsolatban kérdése merül föl, azt még az ajánlattételi határidő lejárta előtt kérjük írásban az ügyintéző felé jelezni (E-mail: danyi.andrea@gmf.u-szeged.hu).

 

Felmerülő szakmai kérdések esetén kapcsolattartó:

Flach Árpád, Tel.: +36-30/174-6971; E-mail: flach.arpad@gmf.u-szeged.hu

Kérjük, hogy a kiírással kapcsolatosan felmerülő szakmai kérdéseket a megadott szakmai kapcsolattartó mellett a nyílt ajánlattételi eljárás ügyintézője részére (e-mail: danyi.andrea@gmf.u-szeged.hu) is feltétlen küldjék meg!

 

Jelen nyílt ajánlattételi eljárásban csak közbeszerzési értékhatár alatt köthető szerződés. Az ezt meghaladó ajánlatok értékelése során ajánlatkérő figyelemmel lesz a közbeszerzési törvény becsült érték megállapítására vonatkozó előírásaira, és adott esetben erre tekintettel az eljárás eredménytelenítéséről határoz.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Darvas Imre, irodavezető

darvas.imre@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Flach Árpád, gépész műszaki ellenőr SZTE Műszaki Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 30 1746971

email: flach.arpad@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: INGENIA Mérnöki és Építő Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 950 000,-Ft+ÁFA