boritokep

Online kari nyílt nap az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán - 2021. december 13.

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara szeretettel várja online nyílt napjára a középiskolás diákokat és a felsőoktatás iránt érdeklődőket!


Időpont: 2021. december 13., 14:00 – 16:00 - online


Bár szerettünk volna Veletek személyesen találkozni, a járványhelyzetre való tekintettel úgy láttuk biztonságosabbnak, ha online formában tartjuk meg tájékoztatóinkat.

2021. december 13-án, 14 órától egy kari szintű tájékoztatóval, 14:45-től pedig alapképzéseink saját tájékoztatóival várunk Titeket.


Program:

14:00 - 14:45 - Kari szintű tájékoztató a képzési lehetőségekről és a felvételi eljárásról

14:45 - 16:00 - Tanszéki szakos tájékoztatás és kérdezési lehetőség
A bekapcsolódáshoz szükséges linkeket az alábbi képre kattintva érhetitek el vagy pedig Facebook-eseményünkben, ahol már előre megosztunk néhány információt az egyes szakokról – érdemes tehát csatlakozni!


btknyiltnap


Szeretettel várunk december 13-án!


Jelöld meg elsőként az SZTE BTK-t, és erősítsd Te is a szegedi bölcsészek táborát!esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Mato_Gabor_kicsiMátó Gábor – BTK, kommunikáció-és médiatudomány

Orosházáról jöttem Szegedre, mivel nagyon jó és biztató információkat kaptam az egyetemről és a városról az ismerőseimtől. Az SZTE BTK Kommunikáció-és médiatudomány szakjára jelentkeztem, ahol most vagyok elsőéves. Újságíró szeretnék lenni, és az egyetem szakmai lehetőségeinek köszönhetően már most, a tanulmányaim elején, ezen a területen lehetek gyakornok.


kovacs-benceKovács Bence – TTIK: fizika

Az SZTE-t azért választottam, mert egy „nyugisabb” egyetemi várost kerestem. Az SZTE minden szempontból kiválóan szolgálja a hallgatók igényeit, legyen szó külföldi lehetőségekről, szabadidős vagy kulturális programokról. Nem bántam meg, hogy az SZTE-re jöttem, az egyetemi éveimet jobb helyen nem is tudnám elképzelni.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *