Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11731

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Konferencia lebonyolításához alkalmas terem és ehhez kapcsolódó catering szolgáltatás a „Hajnal Péter 60 – kombinatorika és geometria” c. konferencia résztvevőinek, valamint szállás biztosítása 8 fő részére
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11731

Ajánlattételi határidő: 2021. augusztus 11 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2021.08.25-26.

A beszerzés rövid ismertetője:

„Hajnal Péter 60 – kombinatorika és geometria” c. konferencia lebonyolításához szállás, helyszín és étkezés biztosítása az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hajnal Péter 60 – kombinatorika és geometria” c. konferencia
  • Időpontja: 2021. augusztus 25-26., 2 nap, 1 éj
  • Helyszínnel szembeni elvárások:
    • A helyszín Szegeden, nagykörúton belül helyezkedjen el, legalább 4*-os szállodában.
    • Szállás biztosítása a konferencia helyszínén: Tervezetten 8 db szoba, szobánként 1 fő elhelyezése, 1 éjszakára (2021. 08. 25-én)
      • reggelivel
      • minden szobának kell rendelkeznie fürdőszobával, vagy tusolóval
      • szobákhoz biztosítani kell ingyenes internet hozzáférést.
  • Konferencia terem biztosítása a konferencia helyszínén:
    • Terem bérlésének időtartama: 2021.08.25-én 12-18 óráig, 2021.08.26-án 10-17 óráig
    • 1 db 35 fő befogadására alkalmas beltéri terem
    • Egyéb: internet hozzáférés, projektor, vetítővászon, flip chart vagy whiteboard
    • Ellátás biztosítása a konferencia helyszínén:
      • 2021. augusztus 25-én tervezetten 35 fő részére 1 alkalommal szendvicsebéd, valamint 1 alkalommal kávészünet és 1 alkalommal fogadás biztosítása.
      • 2021. augusztus 26-án tervezetten 20 fő részére 1 alkalommal kávészünet, 1 alkalommal svédasztalos hidegtálas ebéd
      • Kávészünetek (tervezetten 55 fő): 1 adag/fő kávé/capuccino/tea, hozzá való cukor, kávétejszín; édes- sós aprósütemények 5-5 dkg/fő
      • Szendvicsebéd (tervezetten 35 fő): (4 féle: Pick csemege és paprikás szalámis, sonkás, vegetáriánus szendvics) 0,5 kg-os kiszerelésű frissen sütött formakenyérből (nem előre csomagolt toast kenyér), 1 db gyümölcs/fő: alma, körte, banán; 10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: mini zserbó, mini linzer, mini rétes stb.(nem Fornetti), 10 dkg vegyes sós aprósütemény: sajtos pogácsa, kapros, túrós falatok stb. (nem Fornetti), 1 adag/fő kávé, hozzá való cukor, kávétejszín;
      • Fogadás (tervezetten 35 fő): meleg vacsora 6 féle választási lehetőség biztosításával, Meleg főételek, desszert, saláta, gyümölcs
      • Hidegtálas svédasztalos ebéd (tervezetten 20 fő): hidegkonyhai készítmények (3 választási lehetőséggel, pl.: kolbásszal töltött karaj, roston csirkecomb, mini fasírt golyók), hideg saláták (pl.: francia, görögsaláta), sajttál, baguette, gyümölcs, 1 szelet sütemény/fő
      • Italcsomag a rendezvény időtartama alatt étkezésekhez, kávészünetekhez (tervezetten 55 fő): 1 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); és 0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs)

 

Pályázati forrás: „TKP2020 Tématerületi Kiválósági Program, FIKP 2020 Kiválósági "Smart rendszerek" kutatóintézet” projekt.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt Felolvasólapon kérjük megadni.

 

A felolvasólapon található táblázattól eltérő ár táblázat is alkalmazható, de tekintve, hogy tervezett létszámról van szó, mindenképp tartalmaznia kell az eltérő Áfa tartalmú tételek egységárait is a tételes elszámolás miatt.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.


A résztvevők száma tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb a rendezvényt megelőző napon jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a legkésőbb a rendezvényt megelőző napon megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a helyszín és étkezés biztosításával kapcsolatban felmerülő költségre beleértve a szervizdíjat is.



Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
specifikáció.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt Felolvasólapon kérjük megadni.

 

A felolvasólapon található táblázattól eltérő ár táblázat is alkalmazható, de tekintve, hogy tervezett létszámról van szó, mindenképp tartalmaznia kell az eltérő Áfa tartalmú tételek egységárait is a tételes elszámolás miatt.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.



További információk:

Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet Megrendelő a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Czakó Kata, projekt asszisztens SZTE Rektori Hivatal Projektmenedzsment Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-838, +36 (62) 544-000/4838

email: czako.kata@szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Art Hotel Plusz Kft.
Nyertes ajánlati ár: 753 455,-Ft+ÁFA