Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10855

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Intézeti fejlesztésű tabletta és granulátum törő berendezés átalakítása .
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10855

Ajánlattételi határidő: 2020. augusztus 05 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 90 nap

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
FELOLVASÓLAP_v1.docx
SPECIFIKÁCIÓ szolgaltatas beszerzes specifikacio-toro-ST (2).docx


További információk:

SZTE GYTK Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézet részére (6720 Szeged, Eötvös u. 6.)  Intézeti fejlesztésű tabletta és granulátum törő berendezés átalakítása.

 

A szolgáltatás tartalma:

 

A felújítás során elvégzendő feladatok: a korábbinál (50 N) szélesebb méréstartománnyal rendelkező (300+ N), hasonló érzékenységű mérőcella beépítése.

A korábban használt, mára elavult mikrokontroller helyett egy nagyobb kapacitással rendelkező beépítése.

A törőidomok mozgató mechanikájának felújítását/átalakítását, ami megszünteti a folyamatosan tapasztalt összeakadásokat és az alkatrészek összeszorulását

 
 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására.


Az ellenszolgáltatás összegét a felolvasólap (2. sz. Melléklet) kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlatkérő a megadott mindösszesen (tabletta és granulátum törő berendezés átalakítására) megadott bruttó árakat fogja értékelni.

 

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


Pályázat címe, megnevezése:

 

A projekt száma:

EFOP-3.6.1-16-2016-00008

A projekt címe, megnevezése:

Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve


Témaszám: 0U112 2412

 

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


Teljesítés helye:

Szegedi Tudományegyetem,

Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyleti Intézet

6720 Szeged, Eötvös u. 6.


Számlaküldési cím:

Szegedi Tudományegyetem,

Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyleti Intézet

6720 Szeged, Eötvös u. 6.


Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 

Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sovány Tamás dr., adjunktus SZTE GYTK Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézet, tel: +36 (62) 545-576, +36 (62) 544-000/5576

email: t.sovany@pharm.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: MSZ Méréstechnikai Kft.
Nyertes ajánlati ár: 381 900,-Ft+ÁFA